Razer'dan Yeni Apple MacBook Pro'ya Küfürlü Gönderme!

3
1
0
0
0
Markaların Twitter üzerinden birbirine laf atmayı ne kadar sevdiğini biliyoruz ancak Razer'ın Apple'a yönelik son tweeti haddini aştı.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde yayınladığımız bir haberimizde MacBook Pro'daki Touch Bar'a benzer dokunmatik bir harici ekranın ilk defa Apple'ın aklına gelmediğini, daha önce Razer'ın da Blade serisi dizüstü bilgisayarlarının bazılarında benzer bir şekilde klavyenin yanında harici dokunmatik bir panele yer verdiğini belirtmiştik.

Razer da bu duruma sinirlenmiş olacak ki, Twitter'dan yaptığı bir paylaşımla Apple MacBook Pro'daki Touch Bar'ı ve SD kart girişi olmamasını eleştirmek üzere "You call yourself Pro? S my D." yazılı bir tweet yayınladı. Razer'ın bu tweeti "Kendine Pro mu diyorsun?" şeklinde başlarken, SD kartın S ve D harfleriyle yapılan cinsel içerikli gönderme, Razer'ın takipçilerini oldukça rahatsız etti.

Tepkiler üzerine paylaştığı bu tweeti kaldıran Razer, bir özür mesajı yayınladı. Ayrıca Razer'ın bu paylaşımını destekleyen kullanıcılar, Razer'ın bu tweetinin doğru olduğunu ve kaldırılmaması gerektiğini savundu. Böylelikle minik çaplı bir sosyal medya faciası da bitmiş oldu.

3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0