Razer'dan Oyun Tutkunlarının Aklını Alacak Dizüstü Bilgisayar: Razer Blade Pro

3
1
0
0
0
Özellikle oyuncu ekipmanlarıyla dikkat çeken Razer, canavar özelliklere sahip yeni dizüstü bilgisayarını duyurdu.

Özellikle oyuncular için ürettiği üst düzey ekipmanlarıyla oyun tutkunlarının gönlünde taht kurmayı başaran Razer, oyunculara yönelik daha farklı donanımlarını sunmaya devam ediyor.

Bu sefer kulaklık, fare ya da klavye yerine oyunculara yönelik bir dizüstü bilgisayar ile oyun tutkunlarının karşısına çıkan Razer'ın yeni dizüstü bilgisayarı Razer Blade Pro, hem özellikleri hem de fiyatıyla aklınızı alacak nitelikte.

Razer Blade Pro'nun özellikleri neler?

İçinde tüketiciler için en güçlü donanımlardan birini barındıran Razer Blade Pro'da Intel Core i7 (6700HQ) işlemciye ve Nvidia GeForce GTX 1080 ekran kartına yer veriliyor. 17.3 inçlik 4K çözünürlüklü ekrana sahip olan bilgisayarda toplam 32GB DDR4 RAM bulunuyor. Minimum 512GB SSD ve maksimum 2TB SSD ile alınabilen bilgisayarın depolama alanı ise fiyata göre değişiklik gösteriyor.

Fiyatı ne kadar?

Her yönüyle performanslı bir oyun deneyimi vaat eden bu canavar oyuncu dizüstü bilgisayarının giriş modelinin fiyatı 3699 dolar olarak belirlenmiş. Seçeceğiniz kombinasyona göre ise fiyat değişiklik gösterebiliyor.

3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0