Razer Ekmek Kızartma Makinesi Sonunda Gerçek Oldu

49
23
2
2
1
Bir şaka ne kadar uzatılabilir? Razer’e göre iyi bir şakanın 3 yılı var, o da en az.

Razer, 2016 yılında yılında Razer Toaster ekmek kızartma makinesinin 2016 yılında duyurmuştu. Bu ürün, oyuncu ekipmanlarıyla bilinen firmanın yaptığı bir şakaydı. 1 Nisan şakası olarak tasarlanan proje, oldukça büyük ilgi gördü.

Hatta hayranların büyük ilgisini gören bu ürün için sayfalar açıldı. Şaka ürününün resmi sayfası hala yayınına devam ederken, Facebook’taki Give us Razer Toaster (Bize Razer Toaster Verin) adlı sayfa da “bir milyondan fazla” beğeni aldı. 12 kişinin vücudunda ise Razer Toaster dövmesi bulunuyor. (Sayfanın beğeni sayısı 44 bin ama yöneticiler, her dövmenin 100 bin sayılacağını söylüyor.)

Razer CEO’su Min-Lang Tan, sonunda ürünü gerçekten üretmeyi kabul etti. Tan, yaptığı paylaşımda hayran sayfasının böyle bir ivme yakalamasını beklemediğini söyledi. Sayfayı beğendiğini belirten CEO, tasarımcılarını ve mühendislerini bir araya toplayarak ürünü ortaya çıkaracağını söyledi. CEO ayrıca üretim sürecinde de bilgi verecek.

Yani ekmeklerimizde Razer logosunu görmek için hala biraz beklememiz gerekiyor. Şimdilik yapabileceğimiz tek şey, logoyu alüminyum folyodan kesip her seferinde ekmeğin üstüne koymaktan ibaret (Evde denemeyin). Makinenin videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Kaynak : https://www.eteknix.com/razer-toaster-to-finally-become-reality-after-5-years/
49
23
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
49
23
2
2
1