Razer, IFA 2019'da Ultra İnce Bir Oyuncu Bilgisayarı Tanıtacak

8
2
1
0
0
IFA 2019 etkinlikleri için geri sayım sürerken oyun sektörünün önemli isimlerinden Razer, etkileyici bir çıkış yaparak etkinlikler kapsamında yeni bir oyuncu dizüstü bilgisayarı tanıtacağını duyurdu.

Eylül ayının gelmesiyle birlikte teknoloji tutkunları, dikkatlerini Berlin'e çevirmiş durumdalar. Bunun nedeni dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinin yeni ürünlerini tanıtacağı ve teknolojik gelişmelerin aktarılacağı IFA etkinlikleri. Etkinlikler, 6-11 Eylül arasında düzenlenecek ve bu süreçte teknoloji tutkunları, en yeni tüketici elektroniği ürünleriyle tanışma imkanı yakalayacaklar.

IFA 2019 etkinliklerine katılacak şirketlerden bir tanesi de Razer. Özellikle oyuncu ekipmanlarıyla göz dolduran şirket, anlaşılan o ki bu kez bir dizüstü bilgisayar modeliyle karşımıza çıkacak. Teknoloji devinin IFA 2019 etkinlikleriyle ilgili Twitter üzerinden yaptığı açıklamalar, şirketin fazlasıyla iddialı olduğunu gözler önüne seriyor.

İşte Razer tarafından yapılan o paylaşım

Razer

Razer tarafından paylaşılan bu tweetin açıklamasında "4 Eylül'de, IFA 2019'da, başka bir dünyanın ilkini başlatacağız... Bizi izlemeye devam edin." ibarelerine yer veriliyor. İlk bakışta bu açıklama anlamsız gelebilir ancak Razer'ın bu tweete eklediği görsel, pek çok şeyin habercisi. 

Razer'ın tweetine eklediği görselde metal yapıdaki 1 cent ve bazı ölçü birimleri açıkça görülebiliyor. 1 centin karşı tarafındaysa bir dizüstü bilgisayar olduğu açıkça görülebiliyor. Buradan anlaşılacak şey, Razer'ın üzerinde çalıştığı dizüstü bilgisayarın kalınlığının 1 centin çapından daha ince olacağı.

Resmin devamındaysa şirketin yıllar önce piyasaya sürdüğü oyuncu dizüstü bilgisayar serisi "Blade"e atıfta bulunuyor: "8 yıl önce, dünyanın ilk gerçek oyun dizüstü bilgisayarını icat ettik." 

Razer'ın yeni dizüstü bilgisayarıyla ilgili bugüne dek herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Ancak Razer'ın bu paylaşımı, şirketin çok ciddi bir ürün için çalıştığını ortaya koyuyor. 

IFA 2019 etkinliklerinin başlamasına sadece birkaç gün kaldı. Razer'ın tanıtım yapmasıyla birlikteyse bu ürünle ilgili daha çok bilgi sahibi olabileceğiz.

Kaynak : https://beebom.com/razer-teases-worlds-first-laptop-announcement-for-ifa-2019/
8
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
2
1
0
0