Razer, Meme Kanseri Araştırma Vakfı İçin Yardım Kampanyası Başlattı

19
2
2
1
1
Oyuncular için ekipmanlar üreten en büyük şirketlerden birisi olan Razer, meme kanserine dikkat çekmek, farkındalık yaratmak ve destek olmak için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında gelirlerin bir kısmı vakıf ile paylaşılacak.

Ekim ayının meme kanseri için farkındalık ayı ilan edilmesinin ardından Razer da bu konu için bir şeyler yapmak istedi. Quartz olarak adlandırılan ürünlerinden gelen gelirlerin bir kısmı, Meme Kanseri Araştırma Vakfı'na bağışlanacak. 1 Ekim'den 31 Ekim’e kadar Razer, yeni ve sınırlı sayıda olan BCRF Razer Customs cep telefonu kılıflarının gelirlerinin % 50'sini ve seçili Quartz serisinden olan ürünlerinin gelirlerinin % 20'sini kuruma aktaracak.

Razer Amerika Genel Müdürü Bob Ohlweiler, "Topluluğumuzu derinden önemsiyoruz. Meme kanseri, dünya çapında kadınlarda en çok görülen kanser türüdür. Bu kanserden etkilenen bireyler; arkadaşlarımız, ailemiz veya diğer oyuncular olabilir. Bu nedenle BRCF'yi bu kampanya ile desteklemekten onur duyuyoruz. Hayranlarımızın ve daha büyük oyun topluluklarının desteği ile bugüne kadar yaptığımız en etkili yardımı yapmayı başarabiliriz" sözleriyle kampanya hakkında düşündüklerini dile getirdi.

Kampanyaya nasıl katılım sağlanabilir?

razer Quartz meme kanseri

Razer'ın Quartz serisinden olan sınırlı sayıdaki Kraken Kitty Edition Quartz kulaklık, Huntsman klavye, Basilisk fare, Goliathus Extended Chroma mouse altlığı, Kitty Kraken Ears, Seiren X yayın mikrofonu gibi ürünlere Razer'ın internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. Telefon kılıfları ise kısa bir süre sonra alınabilir hâle gelecek. 

#QuartzForACause kampanyasına katkıda bulunmak isteyenler, bu ürünlerden satın alabilirler. Razer, bu kampanyayla toplamda 50 bin dolar toplamayı hedefliyor. Ayrıca Razer, yayıncıların da #QuartzForACause etiketini kullanarak farkındalığı arttırmak için yayınlar yapmasına destek olmaya çalışıyor.

Kaynak : https://www.windowscentral.com/razer-raising-money-breast-cancer-research-foundation
19
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
19
2
2
1
1