Razer, Işık Hızındaki Yeni Oyuncu Mouse'u Viper'ı Duyurdu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

34
3
2
1
1
Pek çok oyuncunun hayallerini süsleyen ekipmanlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Razer, optik anahtarlı yeni oyuncu mouse'u Viper'ı duyurdu. Ürün, tüm detaylarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Teknoloji dünyasının ve özellikle de oyun sektörünün önemli isimlerinden bir tanesi olan Razer, yeni bir oyuncu mouse'u modeli duyurdu. Oyuncu mouse'larına yeni bir soluk getiren Razer'ın bu modeli, Viper olarak isimlendiriliyor ve profesyonel esporcularla birlikte geliştirildi.

Razer Viper, her detayıyla adından fazlasıyla söz ettireceğe benziyor. Razer'ın, kullandığı teknoloji sayesinde adeta ışık hızına ulaşan yeni oyuncu mouse'u Viper'a, gelin yakından bakalım.

razer viper

Razer'ın yeni mouse'u Viper, özel bir iletim teknolojisine sahip. Günümüzün önde gelen oyuncu mouse'larına göre 3 kat daha hızlı olan Viper, bu hassasiyeti kızıl ötesi ışın demetleriyle sağlıyor. Mouse'un sahip olduğu optik anahtarlar, oyuncunun verdiği tepkiyi anında bilgisayara iletiyor ve bu sayede bu yüksek hız sağlanmış oluyor.

Mouse'un dikkat çekici yanlarından bir tanesi de ağırlığı. Razer Viper, sadece 69 gram ağırlığında ve el altında adeta hissedilmiyor. Ayrıca Razer, mouse'un sürtünmesini minimalize etmek için özel olarak geliştirdiği "Speedflex" kablosunu da bu mouse'a dahil etmiş durumda.

Razer'ın duyurusunu yaptığı yeni oyuncu mouse'u 16.000 DPI seçeneğiyle de göz doldururken, mouse'un sahip olduğu 8 ayarlanabilir tuş, oyunseverlerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde geliştirildi.

Eğer bir Razer Viper satın almak isterseniz Türkiye sınırları içerisinde bir süre daha beklemeniz gerekiyor. Razer Viper, şimdilik sadece ABD ve Avrupa ülkelerinde satışa sunulmuş durumda ve bu ürünün ABD fiyatı 79.99 dolar (yaklaşık 450 TL), Avrupa fiyatı ise 89.99 dolar (yaklaşık 500 TL) olarak belirlenmiş durumda.

Kaynak : https://www.androidauthority.com/razer-viper-announcement-1015039/
34
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
34
3
2
1
1