Razer, Pokemon Go İçin Sohbet Uygulamasını Duyurdu

0
0
0
0
0
Razer'ın Pokemon Go için geliştirdiği bu uygulamayla etrafınızda Pokemon Go oynayan kişilerle konuşabileceksiniz.

Pokemon Go çılgınlığınlığının farkına varan yüzlerce şirket Pokemon Go'nun doğurduğu iş alanlarını kovalıyor ve bu oyunla dolaydan ya da doğrudan bağlantılı çeşitli kampanyalardan özel ürünlere kadar birçok şeyle Pokemon Go oyuncularının ilgisini çekmeye çalışıyor.

Profesyonel oyuncu ekipmanlarıyla dünya genelinde yaygın olarak tanıdığımız Razer da Pokemon Go ile ilgili işe koyuldu. Razer siz Pokemon Go oynarken belli bir mesafe aranız olan diğer Pokemon Go oynayan kişilerle sohbet etmenizi sağlayan bir uygulama geliştirdi.

RazerGo adı verilen bu mobil uygulama sayesinde siz Pokemon Go oynarken uygulama üzerinden maksimum 600mil (yaklaşık 1km) yakınınızdaki kişileri görerek bu uygulama üzerinden otomatik sohbet edeceksiniz. Böylelikle diğer oyunculardan PokeStop'lar ve bulundukları yerdeki pokemonlar hakkında bilgi alabileceksiniz.

25 Temmuz'da hem iOS hem de Android için yayınlanacak olan RazerGo uygulamasının hangi ülkelerde kullanıma sunulacağı ise henüz bilinmiyor. Ancak büyük ihtimalle uygulama Pokemon Go'nun olduğu hemen hemen her ülkede yayınlanacaktır.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0