Razer, Yeni Kulaklığı Kraken X’i Satışa Çıkardı

16
5
2
1
1
Şirketin ürettiği ilk hafif tasarımlı kulaklık olan Kraken X, aynı zamanda kullanıcı dostu özellikleriyle dikkat çekiyor.

Razer, Kraken ailesinin yeni üyesi Kraken X’i duyurdu. Kulaklık hafif tasarımıyla dikkat çekiyor. 250 gram olacağı açıklanan kulaklık, 7.1 'Surround' ses sistemine sahip olacak. Kulaklık aynı zamanda 50 dolar (289 TL + vergi) fiyat etiketiyle de yüksek kaliteli kulaklıklar arasında bütçe dostu bir oyuncu kulaklığı olacağa benziyor.

Kulaklıkta 'memory foam' özelliği bulunuyor. Böylece sizin kulağınızın yapısına göre şekil alan süngerler, size daha rahat bir deneyim vadediyor. Tasarımında, gözlük kullananlar için boşluklar bulunan kulaklık, aynı zamanda ayarlanabilir bir kafa bandı ve dış sesleri kesen, bükülebilir bir mikrofonla geliyor.

Kraken X ve Kraken X for Console modelleri şu anda Razer’ın web sitesi üzerinden satın alınabiliyor. Yaz aylarında da başka kanallar üzerinden satışa çıkması bekleniyor.

Razer, 2019’da çıkacak olan, 99 dolar (572 TL + vergi) altı bütün kafa bantlı modellerine 7.1 'Surround' ekleyeceğini duyurdu. Şirket aynı zamanda önceki Kraken’ı almış oyunculara da bir aktivasyon kodu göndererek 7.1 'Surround' ses sistemi yazılımına erişmelerine olanak tanıyacak.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/06/06/razer-launches-its-first-lightweight-kraken-headset/
16
5
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
16
5
2
1
1