Realme, 10000 mAh Hızlı Şarj Destekli Powerbank’ini Piyasaya Sürecek

10
6
1
1
0
Geçtiğimiz gün Realme Q modeli akıllı telefonunu piyasaya süren Realme, yeni bir ürün daha piyasaya sürmeyi planlıyor. Şirket, hızlı şarj desteği veren 10000 mAh kapasitesi olan devasa bir powerbank piyasaya sürecek.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Realme, geçtiğimiz gün Realme Q ismindeki akıllı telefonunu piyasaya sürmüştü. Çinli şirket telefonun piyasaya çıkışından sonra adeta yemeğin üstüne gelen tatlı edasında bir ürünü daha piyasaya sürecek.

Nokia N8’i andıran bir görüntüye sahip olan powerbank’ın ismi “Realme Fast Charge Power Bank”. Üç adet renk seçeneğine sahip olan powerbank kırmızı, gri ve sarı renkleri ile satın alınabiliyor. Modellerin bütün hepsinde ise üreticinin ismi büyük bir şekilde siyah bir font ile yazılmış.

realme

Realme Fast Charge Power Bank, iki adet girişe sahip. Bu girişlerden biri USB-C, diğeri ise klasik USB-A girişi. İki giriş de 18W hızlı şarj desteğini sağlıyor. Şirketin söylediğine göre powerbank, tamamen boş bir iPhone XS Max’in bataryasını 56 dakikada doldurabiliyor.

Powerbank 10000 mAh lityum bataryaya sahip. Bu batarya Realme Q’yu 1,7 kez, iPhone XS’i ise 2 kez doldurabiliyor. Realme, powerbank’in bazı dizüstü bilgisayarları ve giyilebilir bazı cihazları da şarj edebileceğini iddia ediyor. Realme Fast Charge Power Bank’in fiyatının 14 dolar olması ve 12 Eylül’de Realme’nin resmi sitesinde satışa sunulması planlanıyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/09/06/realme-launches-10000mah-fast-charge-power-bank-for-%c2%a599-14/
10
6
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
6
1
1
0