Realme 5'in 64 MP Kamera Performansını Gösteren Enfes Paylaşımlar

22
3
1
1
0
Realme, ismini resmi olarak açıkladığı yeni akıllı telefon modeli Realme 5'in 64 megapiksel kamera sensörünün performansını gösteren bazı görüntüler paylaştı. Paylaşılan görüntülerdeki yüksek kalite ağızları açık bırakıyor.

Çinli teknoloji üreticilerinden Realme, hareketli günler geçiriyor. Saatler önce yeni akıllı telefon modelinin ismini ve kamera detaylarını resmi olarak açıklayan Realme, şimdi de bu telefonun kamera performansını gösteren fotoğraflar paylaştı. Buna göre Realme 5'in 64 megapiksellik kamerasının sunacağı kalite, çıtayı bir hayli yükselteceğe benziyor.

Realme 5, dörtlü kamera kurulumuna sahip olacak ve bu kamera kurulumunun ana kamerası, Tetracell veya Sony'nin deyimiyle Quad-Bayer sensöre sahip olacak. Bu da fotoğrafların normalde 16 megapiksel çözünürlüğünde çekileceği anlamına geliyor. Ancak Realme, paylaştığı fotoğrafların 64 megapiksel kalitesinde olduğunu açıkladı.

İşte Realme'nin paylaştığı o görseller:

realme 5

64 mp kamera

Realme'nin paylaştığı tek görseller bunlar değildi. Şirket, Realme 5'in sahip olduğu 119 derece geniş açılı kamera sensöründen de bir görüntü paylaştı. İşte o paylaşım;

dörtlü kamera

Eğer bu görüntüleri ve daha fazlasını tam çözünürlükte görüntülemek isterseniz burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/realme_posts_samples_taken_with_the_64mp_camera_of_the_realme_5-news-38575.php
22
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
22
3
1
1
0