Realme, Akıllı Telefonları İçin Android 9 Pie Güncellemesinin Tarihini Açıklandı

4
4
0
0
0
Yazılım desteğinin fazlasıyla önemli olduğu günümüzde, Realme'den kullanıcılarını sevindirecek bir açıklama geldi.

Realme, geçtiğimiz yılın Aralık ayı içerisinde yapmış olduğu bir açıklama esnasında akıllı telefonlarına Android işletim sisteminin en son sürümü olan Android 9 Pie'ı 2019'un ilk yarısına kadar yayınlayacağını duyurmuştu. Bugün yapılan açıklamaya göre Realme, bu tarihi kesinleştirdi.

Başta Çinli akıllı telefon üreticisi OPPO'nun alt markası olarak piyasaya girem Realme, kaydettiği başarıların ardından bağımsız bir şirket hâline gelmişti. Bugün şirketin Hindistan CEO'su Madhav Sheth, yapmış olduğu Twitter paylaşımında hangi cihazların hangi tarihte yeni güncellemelerini alacaklarını duyurdu.

Beklenen Android 9 Pie güncellemesi; Realme 1, Realme 2, Realme C1, Realme Pro ve Realme U1 akıllı telefonları için Haziran ayı içerisinde yayınlanacak. Bunun dışında Nisan ayında; Realme 1, Realme U1 ve Realme 3 için, Mayıs ayında ise; Realme 2, Realme 2 Pro ve Realme C1 için güvenlik yamaları şirket tarafından kablosuz ağ üzerinden indirilebilir şekilde yayınlanacak.

~Realme 3

Güncellemeleri kademeli olarak kullanıcılarına dağıtacak olan Realme, beklemek istemeyenler için güncellemeyi otomatik olarak başlatan bir bağlantıyı da kullanıcılarıyla paylaşacak.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/realme_smartphones_to_get_android_pie_update_in_june-news-36362.php
4
4
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
4
0
0
0