Realme X2 Pro, Dünyanın En Hızlı Şarj Teknolojisiyle Gelecek

18
6
1
0
0
Şenzen, Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Realme, bu ay içerisinde çıkaracağı Realme X2 Pro ile amiral gemisi akıllı telefon piyasasında adından söz ettirecek gibi duruyor. Snapdragon 855+ yonga setiyle gelecek olan telefonda 65 W hızlı şarj teknolojisi de yer alacak.

Realme Europe, şirketin amiral gemisi akıllı telefonu Realme X2 Pro ile ilgili bazı bilgileri paylaşmaya başladı. Bu ay içerisinde çıkması beklenen telefonun şirket tarafından onaylanan özelliklerine bakıldığında cihazın, premium bir amiral gemisi olduğunu söylemek mümkün.

Cihazın, Qualcomm Snapdragon 855 yonga seti ve 90 Hz ekran yenileme hızının yanı sıra en son onaylanan 65 W, dünyanın en hızlı şarj teknolojisinin de cihazda yer alacağı düşünüldüğünde etiket fiyatının pek de ucuz olmayacağını söylemek gayet mümkün.

Çin’de duyurusu gerçekleştirilecek olan Oppo Reno Ace, 65 W SuperVOOC 2.0 şarj teknolojisine sahip olan ilk akıllı telefon olacak. 65 W şarj teknolojisiyle birlikte 4.000 mAh değerindeki bataryası %100 dolum oranına sadece 30 dakikada ulaşabilecek. Aynı teknoloji, Realme X2 Pro’da da yer alacak.

Realme X2 Pro

Realme X2 Pro

Gücünü şu an için akıllı telefonlardaki en güçlü yonga seti olan Snapdragon 855+’dan alacak olan cihaz 2,96 GHz çalışma hızına sahip olacak. 90 Hz ekran yenileme hızı uygulamalar, fotoğraflar ve web sayfaları arasındaki geçişlerde oldukça akışkan bir deneyim sunacak. Tabii bu kadar güçlü donanımı sayesinde oyun performansını da oldukça akıcı olacak. En boy oranı 20:9 olacak olan Realme X2 Pro’nun damla çentikli mi yoksa çentiksiz bir ekrana mı sahip olacağı henüz bilinmiyor. Telefonun ekrana gömülü parmak izi okuyucu sensöre sahip olması ise oldukça olası.

Kamera tarafına bakıldığında 64 megapiksellik dörtlü arka kamera sistemiyle geleceği görülüyor. Telefonun 64 MP’lik ana kamerasına makro çekimler yapabilen 115 derecelik ultra geniş açılı lens, telefoto lens ve derinlik sensörü eşlik edecek. X2 Pro, kullanıcılarına 20x hibrit yakınlaştırma desteği sunacak. Bağlantı tarafında telefon 4G’yi desteklerken NFC özelliği de bulunacak.

Şirket, Realme X2 Pro’nun Snapdragon 855+, 90 Hz ekran yenileme hızı, 64 MP dörtlü kamera ve 65 W hızlı şarj gibi özellikleriyle fiyat segmentinde bir ilk olacağını iddia etse de fiyat, beklenilenden yüksek olabilir. Realme China’nın ürün yöneticisi olan Wang Wei Derek, Realme X2 Pro’nun fiyatının 559 dolar (yaklaşık 3120 TL) civarında olabileceğini söyledi.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/10/02/realme-x2-pro-65w-supervooc/
18
6
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
6
1
0
0