Realme, XT 730G ve Kablosuz Kulaklığının Tanıtım Tarihini Açıkladı

3
2
1
0
0
Çinli akıllı telefon üreticisi Realme, birkaç ay önce Çin’de çıkardığı Realme X2’yle arasında çok az fark bulunan Realme XT 730G’yi 17 Aralık’ta tanıtıyor. Şirket, telefonun yanı sıra kablosuz kulaklığını da bu etkinlik kapsamında tanıtacak.

Realme, Hindistan’da çıkaracağı Realme XT’nin Snapdragon 730G sürümüyle ilgili bazı açıklamalarda bulunuyordu. Şirket, en sonunda Realme’nin yeni varyantının aralık ayında yayınlanacağını onayladı. Ayrıca cihazın ne zaman çıkış yapacağı da belli oldu.

Çinli akıllı telefon üreticisi, 17 Aralık’ta düzenlenecek olan Realme XT 730G tanıtım etkinliği için çeşitli medya organlarına davetiye göndermeye başladı. Şirket, ayrıca geçtiğimiz ay düzenlenen Realme X2 Pro etkinliğinde gösterilen kablosuz kulaklıklarını da etkinlik kapsamına ekledi. Realme’nin son zamanlarda ses aksesuarları konusunda oldukça agresif bir politika izlediğini de söyleyebiliriz.

Telefon ve kulaklık

Realme XT 730G

Realme XT 730G, Çin’de birkaç ay önce çıkmış olan Realme X2’nin yeniden markalaştırılmış sürümü olacak. Peki, bu iki cihaz arasındaki tek fark isimleri mi? Aslında hayır, hâlihazırda var olan ve yakın bir zamanda çıkacak olan cihaz arasında iki fark bulunuyor.

Aslında isminden de anlaşılabileceği gibi Realme XT 730G’de Snapdragon 712 yonga seti, Snapdragon 730 ile değiştiriliyor. İki cihaz arasındaki diğer fark ise yeni modelin 30 W VOOC Flash Charge hızlı şarj desteğiyle gelecek olması. Bunlar haricinde iki cihaz arasındaki herhangi bir fark bulunmuyor.

Realme X2’nin özelliklerine bakıldığındaysa 6,4 inç ekran, 64 GB dâhili depolama alanı, 4.000 mAh batarya, 64 MP kamera, %83,5 ekran gövde oranı gibi özellikler yer alıyor.

Realme kablosuz kulaklık

Şirketin çıkaracağı kablosuz kulak hakkında ise çok fazla bir bilgi bulunmuyor. Realme, sosyal medya üzerinden kulaklığın 3 farklı renk varyantını gösteren fotoğraflar paylaşmıştı. Bunun haricinde Realme’nin kablosuz kulaklığının AirPods’a bir hayli benzediğini de söyleyebiliriz.

Realme XT 730G’nin hangi ülkelerde satışa sunulacağı ve fiyatının ne olacağıyla ilgili henüz bir bilgi bulunmuyor. Cihazla ilgili bu bilgileri öğrenmek için muhtemelen 17 Aralık’ta gerçekleşecek olan tanıtım etkinliğini beklememiz gerekecek.

Kaynak : https://beebom.com/realme-xt-730g-truly-wireless-launch-december-17/
3
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
1
0
0