Red Dead Redemption 2'nin Fahiş Ön Sipariş Fiyatı Düşürüldü!

43
13
5
3
1
Aylardan beri enteresan fiyatlandırma politikaları ile kullanıcılarını küplere bindiren Sony, bu kez oyuncuların lehine diyebileceğimiz bir karar alsa da yeni mağduriyetler ortaya çıktı.

Sony, Red Dead Redemption 2'nin ön sipariş ücretlerinde indirime gitti. Buna göre oyunun standart versionu 369 liradan piskolojik sınır diyebileceğimiz 299 liraya, special versiyonu 449 liradan 379 liraya ve son olarak ultimate versiyonu da 499 liradan 449 liraya düştü. Oyunun Xbox versiyonunda ise herhangi bir fiyat düşüşü yok.

Evet, ilk aklınıza gelen şeyi beraber de sorgulayalım: Oyunu ön siparişle bu düşüş yaşanmadan alanlara ne olacak? Sony büyük bir politika değişikliğine gitmezse, maalesef ödedikleri paranın üstüne bir bardak soğuk su içmek durumunda kalacaklar. Nitekim Sony hiçbir şekilde ön sipariş iptali yapmıyor. Microsoft bu konuda çok daha uygun bir politika izlemekte. Tek bir telefon görüşmesi ile ön siparişinizi iptal edebiliyorsunuz.

Haber açıklandığından beri oyunu satın alan kullanıcılar doğal olarak çıldırmış durumda. Hatta bir kullanıcı Sony'nin resmi community sayfasında tepkisini dile getirdi. Ancak yukarıda da gördüğünüz gibi henüz bir yanıt alamadı.

God of War ile başlayan ve Detroit ile devam eden bu fiyat politikası kararsızlığı kullanıcıları oldukça mutsuz etti. Bakalım Sony bu mağduriyetleri gidermek için önümüzdeki süreçte nasıl bir yol izleyecek.

43
13
5
3
1
Emoji İle Tepki Ver
43
13
5
3
1