Red Dead Redemption 2'nin Mobil Uygulamasında PC'ye Yönelik İpuçları Keşfedildi

19
15
2
1
1
Red Dead Redemption 2'nin Companion (eş) uygulamasının dosyalarında PC ve grafik özelliklerine yönelik bazı satırlar bulunduğu keşfedildi.

Son günlerde çıkan bir habere göre Red Dead Redemption 2’nin eş uygulamasında bulunan bazı dosyalar; PC, grafik seçenekleri ve çözünürlükler gibi ibareler içeren satırlara yer veriyor. Bu durum da doğal olarak oyunun PC platformuna geleceğine yönelik umutları alevlendirmiş oluyor. Rockstar Intel tarafından yapılan keşfe göre, oyunun eş uygulamasının dosyaları içinde bazı ilginç parametreler mevcut:

  • PARAM_companionAutoConnectIpPC
  • PARAM_Oculus
  • CommandIsPcVersion(void)    000000000166A12C

Dosyalar ayrıca kenarları yumuşatma, su yansımaları çözünürlüğü, gölge kalitesi ve parçacık kalitesi gibi birçok grafik seçeneğine yönelik referanslar içeriyor. PC’ye yönelik yer verilen bazı ibarelerin eş uygulamanın masaüstü versiyonuna işaret ediyor olması mümkün ve grafik seçeneklerinin, Oculus ibaresinin ve “PcVersiyon” ibaresinin mevcut olması oyunun PC versiyonunun gelebileceği ihtimalini artırıyor.

Henüz ortada elle tutulur bir şey yok, Rockstar Games’in de bu konuda açıklama yapması beklenmiyor; ancak bu ortada bazı ipuçları olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/red-dead-redemption-2-companion-app-points-to-pc-version-of-the-game/
19
15
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
19
15
2
1
1