Red Dead Redemption 2'nin PC Versiyonu Duyuruldu: İşte Çıkış Tarihi

99
7
6
3
1
Geçtiğimiz sene PlayStation ve Xbox konsollarına çıkan Rockstar Games’in popüler oyunu Red Dead Redemption 2, aradan geçen bir senenin ardından PC platformu için de geliyor. Ayrıca oyunu Rockstar Launcher’ı üzerinden satın alan oyuncular, oyun içerisinde çeşitli hediyeler kazanacak.

Rockstar Games, Red Dead Redemption 2’nin bilgisayarlara 5 Kasım tarihinde geleceğinin duyurusunu yaptı. Ayrıca kısa bir süre için Read Dead Redemption 2’yi Rockstar Launcher’ından ön siparişle alanlara hediyeler veriliyor. Oyunun bilgisayar sürümünde grafiksel ve teknik güncellemelerin yanı sıra yeni av görevleri, gizlenme yerleri, silahlar ve farklı özellikler de bulunacak.

Red Dead Redemption 2’nin çevrimiçi moduyla ilgilenen oyuncular, Red Dead Online’a gelen Frontier Pursuits güncellemesi sayesinde daha ayrıntılı bir deneyim yaşayabilecekler. Ücretsiz güncellemeyle kelle avcısı, tüccar ve koleksiyon uzmanı rolleri eklendi. İlgi alanına göre yapılan görevlerden kazanılan deneyim puanlarıyla rütbe atlanabiliyor.

Read Dead Redemption 2’yi Rockstar Launcher’ından alanlara efsane oyunlar hediye edilecek:

Rockstar Game Launcher

Oyunu Rockstar Launcher üzerinden 9 ile 22 Ekim tarihleri arasında ön siparişle satın alırsanız Grand Theft Auto 3, GTA: Vice City, GTA: San Andreas, Bully, L.A. Noire (Complete Edition) ve Max Payne 3 (Complete Edition) oyunlarından iki tanesini ücretsiz olarak seçebileceksiniz. Oyunu Rockstar Launcher'dan ön siparişle alanlar, ücretsiz oyunların yanı sıra RDR 2 hikâye modunda kullanabilecekleri nakit para, hazine haritası ve bir savaş atı gibi bonus hediyelerin de sahibi olacak.

Oyunu indirebileceğiniz tek yer Rockstar Launcher’ı da değil. Oyunun ön siparişini Epic Games Store’dan ve diğer dijital platformlardan da yapabileceksiniz. Oyun, Steam’de ise aralık ayında satışa sunulmaya başlanacak.

Kaynak : https://www.gameinformer.com/2019/10/04/red-dead-redemption-ii-coming-to-pc-in-november
99
7
6
3
1
Emoji İle Tepki Ver
99
7
6
3
1