Red Dead Redemption 2 PC Sürümünün Etkileyici Ekran Görüntüleri

86
12
4
2
0
Rockstar Games, satış rekorları kıran Red Dead Redemption 2'nin PC sürümüne dair ilk ekran görüntülerini yayınladı. Yayınlanan görseller, oyunun grafik olarak oyuncuları fazlasıyla memnun edeceğini gösteriyor.

PlayStation’daki görkemli koşusunu PC platformunda da devam ettirmeye hazırlanan Red Dead Redemption 2, 9 Ekim’de Rockstar Games’in dijital oyun platformu Rockstar Launcher üzerinden ön siparişe açılmıştı. Oyunun minimum sistem gereksinimleri ve Türkiye satış fiyatı da dün itibarıyla belli olmuştu.

Red Dead Redemption 2’nin etrafındaki heyecanı diri tutmak isteyen Rockstar Games, kült oyunun PC versiyonu için ilk ekran görüntülerini yayınladı. En yeni grafik ve teknik geliştirmeleri içerecek olan yapım, muazzam gerçekçi grafikleriyle oyunculara müthiş bir deneyim yaşatacak. 

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2’nin PC versiyonunda daha iyi gece ve gündüz aydınlatması olacak. Ayrıca kar izleri, yansımalar, gölgeler, ağaçlar ve kürk dokularının çözünürlükleri daha gerçekçi görünmeleri için önemli oranda iyileştirildi. 

Red Dead Redemption

PC sürümünün HDR desteği ve 4K (ve daha yüksek) çözünürlük desteği sunacağını da belirtmekte fayda var. Oyun ayrıca çoklu monitör ve geniş ekran yapılandırmaları ile daha yüksek kare hızlarını da destekleyecek. Rockstar Advanced Game Engine oyun motorunu kullanan Red Dead Redemption 2, gerçek zamanlı ışın izleme teknolojisine sahip olacak. Bu nedenle, NVIDIA ve Rockstar'ın gelecekte RT çekirdekli ekran kartları için destek vereceğini umuyoruz.

RDR2

Red Dead Redemption 2, önümüzdeki aralık ayında Steam üzerinden satışa çıkacak. Oyunun Special Edition versiyonu için belirlenen fiyat 299 TL olurken, Ultimate Edition ise 379 TL’lik bir fiyat etiketine sahip.

Red Dead Redemption 2 PC sürümünün ekran görüntüleri:

rockstar game

Red Dead Redemption PC

RDR2 2 ekran

RDR2 oyun

Kaynak : https://www.dsogaming.com/news/first-pc-screenshots-released-for-red-dead-redemption-2-pc-exclusive-features-detailed/
86
12
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
86
12
4
2
0