RED Hydrogen One, Snapdragon 835 İşlemci İle Gelecek

16
4
0
0
0
RED'in bu yaz piyasaya süreceği akıllı telefon, 2017 senesinde duyurulmuştu. Bu yaz satışa çıkacak olan telefonun Snapdragon 835 yonga setine sahip olduğu ortaya çıktı.

Profesyonel dijital sinema kameraları üreten RED, geçtiğimiz sene içinde bir akıllı telefon çıkaracağını duyurmuştu. Hydrogen One olarak adlandırılan bu telefonun önüüzdeki aylarda çıkması bekleniyor. Tasarımı ile göze enteresan gelen telefonun işlemcisinin ise Snapdragon 835 olacağı öğrenildi. 2018 içinde piyasayaa sürülen tüm amiral gemilerinde Snapdragon 845 olduğunu düşünürsek, RED'in bir adım geriden geldiğini söylemek mümkün.

Telefonun 2017 senesinde duyurulmasından sonra, aynı sene içinde çıkması bekleniyordu. Ancak çıkışının 2018'e kalması, çeşitli donanımlarda 'geride kalma' durumunun yaşanacağının işaretçisiydi. RED'den donanımsal bir güncelleme beklentisi vardı ancak işlemciye bakacak olursak belli ki şirketin cihazı 2018 şartlarına uydurmak gibi bir niyeti yok.

Hydrogen One'ın Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile çalışacağı ve 6 GB RAM ile geleceği de bilinen diğer bilgiler arasında. Üreticisini de göz önüne alırsak, Hydrogen One'ın kamerasıyla ön plana çıkacak bir telefon olması bekleniyor ve bu durum işlemcinin ya da çeşitli donanımların güncel olmamasının göz ardı edilmesini sağlamış olabilir. Yine de telefonun bu anlamda 2018'de piyasaya sürülen telefonlarla yarışta zorlanacağını söylemek mümkün.

Kaynak : https://beebom.com/red-hydrogen-one-feature-snapdragon-835/
16
4
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
4
0
0
0