RED Hydrogen Two, Şirket Kurucusu Emekliye Ayrılınca İptal Edildi

5
4
3
2
0
RED firması, çeşitli yönlerden başarısız olan Hydrogen One’ı iyileştirerek Hydrogen Two’yu üretmek istiyordu. Ancak şirketin kurucusu emekli olduğu için Hydrogen Two projesi iptal edildi. Hydrogen One, şu an için şirketin ürettiği tek akıllı telefon olarak kalacak.

RED’e ait Hydrogen One akıllı telefonlar, piyasaya sunulmadan önce büyük bir beklenti yaratmıştı. RED, Hydrogen One’ın holografik ekrana sahip olacağını söylemişti. Hydrogen One’ın piyasa çıkmasının ardından telefonun ekranı ile ilgili tartışmalar patladı.

RED de Hydrogen akıllı telefonlardaki sorunları çözerek yeni bir Hydrogen modeli piyasaya sürmeye karar verdi. Şirket, Hydrogen Two çalışmalarına başlamıştı. Ancak şirketin kurucusu Jim Jannard, yaptığı açıklama ile hem emekliliğini hem de Hydrogen Two projesinin iptal edildiğini duyurdu. 

Jim Jannard, yaptığı açıklamada, artık 70 yaşına geldiğini ve sağlık sorunları olduğu için emekli olacağını duyurdu. Jannard, açıklamasının devamında RED Digital Cinema’nın devam edeceğini, ancak Hydrogen Two’u kapatacağını söyledi. Ancak Hydrogen Two’nun gelecekte bir gün yeniden hayata geçirileceği de belirtildi.

RED Hydrogen Two

Jim Jannard’ın açıklaması, Hydrogen Two’nun belirsiz bir geleceğe atılarak iptal edildiğini gösteriyor. Hydrogen One da artık piyasaya sürüldüğü dönemden çok daha ucuz bir fiyata satılacak olmasının yanında telefon için yazılım güncellemeleri desteği devam edecek. 

RED’in kurucusu Jim Jannard, daha önce Hydrogen Two için şirketin çok fazla çalışacağını açıklamıştı. Jannard, Hydrogen One’ın yaşadığı sorunlar için Çinli ODM’yi suçlamıştı. Hydrogen Two’nun kamerasının profesyonel fotoğrafçılara hitap edeceği ve “Cinema Grade Image” gibi özelliklere sahip olacağı açıklanmıştı. Şimdi bunların hepsi sözde kalmış görünüyor. 

Kaynak : https://wccftech.com/red-hydrogen-two-canceled/
5
4
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
5
4
3
2
0