Reddit'in CEO'su Trump Yanlısı Mesajları Gizlice Değiştirdiğini İtiraf Etti

0
0
0
0
0
Reddit'in CEO'su Trump Yanlısı Mesajları Gizlice Değiştirdiğini İtiraf Etti
Reddit CEO'su'nun Donald Trump'ı destekleyen mesajları değiştirdiği ortaya çıktı, yazarlar ve Reddit çalışanları CEO'yu Reddit'e zarar verdiği gerçekçesiyle suçladı.

Dünya çapında ses getiren bir sosyal platform olan Reddit, aslında internet sözlüğü mantığıyla işliyor ve bu platformun yazarları konularla ilgili görüşlerini özgürce paylaşıyor. Ancak son yaşanan olay aslında Reddit'in ne kadar özgür olduğu konusunda soru işaretleri yaratıyor.

Ortaya çıkan bilgilere göre Reddit'in CEO'su Steve Huffman, kendisine yönelik hakaretler içerdiği gerekçesiyle Trump yanlısı mesajları değiştirdi. Ne alakası var diyecek olursanız, Reddit yazarları Pizzagate skandalı ile ilgili açılan başlığın Reddit tarafından kapatılmasına tepki olarak bu tarz yorumlarda bulunmuştu. Yorumlar her ne kadar Reddit CEO'sunu hedef alan kısımlar içerse de Reddit yazarları ve çalışanları bu durumu hoş karşılamadı.

Huffman özür diledi

Kendisine hakaret edildiği gerekçesiyle yorumları değiştirdiğini itiraf eden Reddit CEO'su Huffman, yaptığı hareketin ne olursa olsun yanlış olduğunu ve bir daha böyle bir şey yapmayacağını söyledi. Ayrıca Huffman ekip arkadaşlarından bazılarının böyle bir şey yaptığı için kendisine kırgın olduğunu ekledi.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0