Redmi Genel Müdürü, Redmi Note 8'i Doğruladı

45
6
0
0
0
Xiaomi'nin bütçe akıllı telefonlarını piyasaya sürerken kullandığı alt markası Çinli akıllı telefon üreticisi Redmi'nin, üstün özelliklere sahip yepyeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı şirketin en yetkili isimlerinden birisi tarafından doğrulandı.

Akıllı telefon üreticilerinin üzerlerinde aylar boyunca çalışmalar yaptığı ve en mükemmel hâllerine getirerek tanıtıp piyasaya sürdüğü akıllı telefonların bilgileri çok ama çok öncesinden açığa çıkabiliyor.

Beklenen cihazın üzerinde çalışmaların sürdüğünün haberini alan kullanıcılar ise bu akıllı telefon hakkındaki bilgileri en kısa sürede öğrenmek istiyorlar. Sabırsızlanan birkaç Redmi kullanıcısı sayesinde ise şirketin yeni telefonu hakkında bazı bilgiler ortaya çıktı.

Redmi'nin Genel Müdürü Lu Weibing'i yenilikleri öğrenebilmek için Çin'in sosyal medyası Weibo üzerinden gerçekleştirilen yazışmalarda sıkıştıran hayran kitlesi, tam da istediğini elde etti.

Redmi Note 8 adına sahip olan akıllı telefon üzerinde çalışıp çalışmadıkları sorusunu Lu Weibing'e yönelten hayran kitlesine karşılık olarak Weibing, cihazın çok yakında geleceğini doğruladı.

Note 8 akıllı telefonunun sektörde devrim yaratacak nitelikte olduğuna dikkat çeken Weibing ne yazık ki cihaz hakkında herhangi bir detaylı bilgi veya cihazın lansman tarihini paylaşmadı.

Diğer bir yandan Redmi gibi bir markanın sektör devlerinin amiral gemisi serisi akıllı telefonlarıyla aynı kulvarda yarışacak bir cihaz üretmesi ise Redmi hayranlarını bir hayli heyecanlandırdı.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/redmis_general_manager_confirms_the_redmi_note_8_is_coming_soon-news-38509.php
45
6
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
45
6
0
0
0