Redmi K30'un Makro Çekim Performansını Gösteren Görseller Yayınlandı

25
4
3
2
2
Xiaomi'nin alt markası olan Redmi'nin önümüzdeki hafta tanıtacağı Redmi K30 serisi hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Bugün itibarıyla telefonun makro lens performansını göstermek için örnek görseller paylaşan Çinli firma, telefonun 5G modelini de doğruladı.

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, bugün yeni telefonunda toplamda 6 farklı kamera sensörünün bulunacağını açıkladı. Yeni K30 serisinin ayrıca 2 cm makro çekim yapabileceğini de vurgulayan firma, cihazın makro çekim performansını kanıtlamak için birkaç gerçek örnek paylaşmayı da ihmal etmedi.

Resmi açıklamalara göre Redmi K30 serisi, 2 cm odaklama mesafesine sahip bağımsız bir süper makro lens ile donatılacak. Böylelikle Redmi K30, dünyadaki pek çok akıllı telefonun odaklama performansını neredeyse ikiye katlayacak gibi görünüyor. Dilerseniz şimdi cihazın gerçek makro örneklerine bir bakış atalım.

Redmi K30 serisinin makro lens performansı:

Redmi K30 kamera

Redmi tarafından paylaşılan gerçek örneklerden yola çıkarak K30 serisinin makro çekim performansının gerçekten de başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Fotoğrafların kalitesinin pek çok farklı kaynakta el değiştirmesinden dolayı biraz düştüğü söylenebilir ancak yine de cihazın detay yakalama kalitesi hiç fena sayılmaz.

Redmi K30 serisinin 6,67 inç büyüklüğünde, çift kamera delikli bir ekrana sahip olacağını önceki resmi açıklamalardan biliyorduk. Donanım kısmına gelecek olursak bu noktada cihaz, SA/NSA 5G’yi destekleyen yeni nesil Snapdragon 765G 5G yonga setiyle birlikte gelecek. Telefon ayrıca, 30 W hızlı şarj destekli 4.500 mAh bir bataryaya sahip.

Redmi K30

Arkasında dörtlü kamera kurulumu bulunacak olan cihazların ana sensörü 64 MP çözünürlüğünde olacak. Ayrıca yeni iddialara göre telefon, Sony’nin IXM 686 CMOS sensörünü kullanacak ilk telefon olacak. Bunlara ek olarak Redmi, telefonda çift selfie kamera deliği tasarımını destekleyebilmek için LCD bir ekran tercih edecek dolayısıyla ekrana monte edilmiş parmak izi teknolojisi cihazda yer almayacak.

Redmi’nin 5G ve 4G varyantlarında iki farklı telefonun tanıtması bekleniyor. Son olarak 5G versiyonunun 10 Aralık tarihinde, 4G modelinin ise daha ileri bir tarihte tanıtılacağı söyleniyor.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/12/06/redmi-k30-2cm-macro-shooting-samples-released-amazing/
25
4
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
25
4
3
2
2