Redmi’nin Amiral Gemisi, Ekrana Gömülü Parmak İzi Okuyucuyla Gelecek

13
1
1
0
0
Redmi’nin Genel Müdürü Lu Weibing, Redmi amiral gemisinin ekrana gömülü bir parmak izi okuyucunun yanı sıra daha iyi bir batarya performansı sunacağını belirtti.

Akıllı telefonlarla ilgili birçok sızıntı haber olduğu için artık akıllı telefon üreticileri, bizlere ufak resmi bilgiler vererek bu haberlerle bir yarış içerisinde gibi görünüyor. Redmi’nin Genel Müdürü Lu Weibing, Çin’in sosyal medyası Weibo’da fazlasıyla aktif olarak bunun bir örneğini sunuyor.

Weibing, sosyal medya aracılığıyla markanın ilk amiral gemisi seviyesindeki telefonunun geleceğini onaylamıştı. Şimdiyse telefonla ilgili başka özellikler de gelmeye devam ediyor. Örneğin Weibing telefonun daha iyi bir batarya ömrüne sahip olacağını belirtti ancak net bir batarya kapasitesinden bahsetmedi. Bu bilginin de başka bir gün geleceğini tahmin ediyoruz.

Şu an için telefonun adı resmi olarak belli değil ancak bu konuda da tahminler bulunuyor. Öncelikle telefonun Redmi X olmayacağı açıklanmıştı. Bu açıklamanın ardından yeni bir görüntüyle telefonun adına neredeyse net bir şekilde ulaştığımızı söyleyebiliriz. Telefonun adının ne olacağını öğrenmek için haberimizi okuyabilirsiniz.

Son olarak telefonun ekrana gömülü bir parmak izi okuyucusuna sahip olacağı belirtildi. Bütçe dostu telefonlarda bu teknolojinin tercih edilmemesinin başlıca sebepleri arasında teknolojinin fiyatı olduğunu bildiğimiz için Redmi’nin fiyat politikasında bir artışa gidip gitmeyeceğini önümüzdeki aylarda göreceğiz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/redmi_flagship_will_have_an_indisplay_fingerprint_sensor_great_battery_life-news-36957.php
13
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
1
1
0
0