Redmi'nin Snapdragon 855'li Yeni Telefonunun Gerçek Görüntüleri Ortaya Çıktı

26
2
1
1
1
Redmi'nin yeni amiral gemisi telefonu ilk kez görüntülendi. Xiaomi başkanı Lin Bin tarafından paylaşılan görsellerde, telefonun sadece bir açıdan çekilmiş fotoğrafları bulunuyor. Mavi renkli olan telefonun, kamera uygulamasına girildiğinde yukarı doğru çıkan bir özçekim kamerasına da sahip olduğu, ortaya çıkan görüntülerle resmi olarak doğrulanmış oldu.

Redmi'nin yeni amiral gemisinin duyurulmasına artık çok az bir süre kaldı. Şu ana kadar hakkında pek çok söylentinin olduğu akıllı telefon hakkında yarın bazı açıklamaların yapılması bekleniyor. Edinilen bilgilere göre yarın, en azından Redmi'nin yeni amiral gemisi telefonunun ismini resmi olarak öğrenmiş olacağız. Bugüne kadar telefonla ilgili bilgiler geldikçe aslında telefona ait pek çok özelliği de öğrenmiştik ancak bu bilgiler arasında belki de en önemlisi telefonun Snapdragon 855 işlemciye sahip olacağıydı. Bugün ortaya çıkan görüntülerde, Redmi'nin Snapdragon 855 işlemci kullandığı yeni amiral gemisi ilk kez görüntülendi. Telefonun ortaya çıkan görüntülerinde Xiaomi başkanı Lin Bin ve şirketin mali işler müdürünün birlikte özçekim yaptıkları görülebiliyor. İşte Redmi'nin yeni amiral gemisi:

Paylaşılan görüntülerde Redmi'nin yeni amiral gemisinin, telefonun ortasında bulunan ve kamera açıldığı zaman ortaya çıkan bir özçekim kamerasına sahip olduğu açıkça görülebiliyor. Mavi renkte görüntülenen telefonun kaç farklı renginin olacağı ise henüz bilinmiyor. Telefonun görüntülerine daha yakından bakmak gerekirse;

Telefonun arka kısmında bulunan dairesel bölgede 3'lü arka kameranın olabileceği tahmin ediliyor. Paylaşılan görüntüler de çekimler, ne yazık ki sadece bu açıdan yapılmış. Bu yüzden telefonun sadece bu açısı görülebiliyor. Ancak Redmi'nin yeni amiral gemisinin tanıtılmasına çok kısa bir süre kaldığı için teknoloji meraklılarını tatmin eden bir görüntü olduğunu söyleyebiliriz.

Redmi'nin yeni amiral gemisi telefonu hakkında bugüne kadar çıkan bilgileri hatırlatmak gerekirse, telefonda kullanılacak olan Snapdragon 855 işlemcinin haricinde ekran üzerinde parmak okuyucu sensörü, 6.39 inçlik bir AMOLED ekranı, 3 lü arka kamerası ve çeşitli bellek seçenekleriyle gelecek. NFC desteğinin bulunacağı telefonda 4.000 mAh batarya kullanılacak. Gözler Redmi'nin yarın yapacak olduğu açıklamalarda.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/05/13/first-real-image-of-redmi-snapdragon-855-smartphone-appears-online/
26
2
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
26
2
1
1
1