Redmi'nin Yeni Akıllı Telefonunda Pop-up Kamera Kullanmayacağı Kesinleşti

5
2
2
1
0
Xiaomi'nin başarılı alt markası Redmi'nin yeni akıllı telefonuyla ilgili söylentiler nihayet sonuca vardı. Böylece yeni akıllı telefonda pop-up kamera kullanılmayacağı kesinleşmiş oldu.

5 Şubat'ta gerçekleştirilen 2019 Bahar Festivali'nde Redmi hakkında konuşan Lei Jun, markanın yeni akıllı telefonunda Snapdragon 855 SoC kullanacağını açıklamıştı. Redmi'nin yeni akıllı telefonuyla ilgili bilinen tek kesin detay bu olduğu için iddiaların ardı arkası kesilmedi.

Konuyla ilgili söylentilerden en garibi pop-up kamerayla ilgiliydi. Daha önce hiçbir telefonunda pop-up kamera kullanmamış olan Xiaomi'nin bu konuda ne yapacağı merak edilirken nihayet resmi açıklama geldi. Redmi'nin başkanı olan Lu Weibing, pop-up kamerayla ilgili bir planlarının olmadığını açıklayarak iddialara son vermiş oldu.

Konuşmasında fiyat performans oranının çok önemli olduğunu vurgulayan Weibing, değerinin üzerinde satılan ürünler için de sitem etti. Bu konuşmayla birlikte Redmi'nin yeni telefonunu uygun fiyatlı ve ideal performanslı olarak tüketiciye sunacağı kesinleşmiş sayılsa da cihaz piyasaya sürülmeden merakımız giderilmeyecek. Günün sonunda Redmi'nin yeni akıllı telefonunda Snapdragon 855 SoC kullanılacağını ve pop-up kamera iddialarının asılsız olduğunu öğrenmiş olduk.

Pop-up kameralı akıllı telefonlar birçok marka tarafından çok yakında tüketiciye sunulacak olsa da ne kadar verimli olacağı henüz bilinmiyor. Xiaomi gibi büyük bir şirketin böyle bir riski almaması fazlasıyla doğal.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/04/07/redmi-upcoming-sd855-phone-will-not-use-a-pop-up-camera/
5
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
2
1
0