Resident Evil 4 HD Project, Yeni Sürümü ile Göz Dolduruyor (Video)

23
3
2
1
1
İki mod geliştirici tarafından adeta yeniden yaratılan Resident Evil 4, yepyeni iyileştirmeleriyle serinin hayranları için geri dönüyor.

Resident Evil 4, oyunun fanatiği iki mod geliştirici tarafından günümüz koşullarına uygun hale getirildi. 2014 yılı itibariyle Capcom, oyun için HD bir sürüm getirmiş olsa da bu sürüm beklenen etkiyi yaratamamıştı. Mod yapımcıları Cris ve Albert’in Release 3 adını verdiği çalışma Resident Evil 4’ün çehresini bir hayli değiştirmişe benziyor.

Oyunun eski versiyonu ve yeni versiyonu arasındaki karşılaştırmayı yukarıdaki video aracılığıyla gözlemleyebilirsiniz. Yeni Resident Evil 4 HD Project, oyun içi çevre koşulları ve dokularda üst seviye iyileştirmelere giderken, karakter modellemeleri ve hareketli objelerde de ciddi yenilikler mevcut.

Işıklandırma anlamında da geri kalmayan ikili, bunun yanında çoğu oyunda görmediğimiz bir opsiyonu da oyuncuların huzuruna sunuyor. Resident Evil 4 HD dahilinde oyuncular hoşlandıkları renk filtrelerini aktif edebiliyor.

Albert’in önderliğinde Resident Evil 4, yeniden oyun severlerin huzuruna sunulurken 28 GB’lık mod, geliştirmenin arkasındaki emeği gözler önüne seriyor. Resident Evil 4 HD Project modunu indirmek isteyen takipçilerimiz, buraya tıklayarak bahsi geçen modu indirebilir. İyi oyunlar.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/resident-evil-4-hd-project-mod-now-available-to-download/
23
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
23
3
2
1
1