Rick & Morty'li Death Stranding Reklamı Yayınlandı

33
12
1
0
0
Death Stranding reklamları, ünlü simaların ardından Rick & Morty'i konuk etti. İkili, oyunun dünyasındaki kısa bir keşfin ardından BB-Pod'un içindeki bebeği yemeye kalktı.

Hideo Kojima, bugüne kadar Death Stranding'i tanıtmak için Guillermo Del Toro, Norman Reedus ve Mads Mikkelsen gibi isimleri oyunda kullandı. Heyecanla beklenen Death Stranding'in 8 Kasım tarihli lansmanı adım adım yaklaşırken geliştirici, Rick & Morty'li yeni bir reklamla geri döndü.

Death Stranding'in yeni resmi reklamı, Adult Swim'in resmi Facebook sayfasında yayınlandı. Reklamda Rick ve Morty, oyun içi karakter olarak yer alıyor. Neler olup bittiği hakkındaki kafa karışıklıklarını ifade eden ikili oyunu keşfetmeye çalışıyor. Sonra Rick, bebeğin bir tür güçlendirme veya yükseltme olup olmadığını merak etmeye başlıyor ve sonrasında BB-Pod'daki bebeği yemeye karar veriyorlar.

death stranding rick and morty

Bazı takipçiler Rick'in Death Stranding'in ikonik bebeğini yeme konusundaki ısrarının, bu yıl çıkan VR oyunu Trover Saves the Universe'e referans olabileceğini belirtti. Oyunda Trover bebekleri güçlendirme olarak kullanıyor. Death Stranding'in reklamı aslında oyunun hikayesine de ışık tutuyor. Rick ve Morty, kırılmış bir toplumu yeniden birleştirme ve etraflarında yüzen hayaletleri durdurma sorumluluğunu aldıklarını belirtiyor.

Hideo Kojima'nın yeni oyunu 8 Kasım'da ilk olarak PlayStation 4 platformuna gelecek. Geçtiğimiz hafta Kojima Productions'tan PC oyuncularını sevindirecek haber geldi ve Death Stranding'in PC platformuna da geleceği resmi olarak açıklandı.

Kaynak : https://www.thegamer.com/death-stranding-ad-baby-rick-morty/
33
12
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
33
12
1
0
0