Rio 2016 Kapanış Töreninde Japonya Başbakanı Super Mario Bros. Oldu!

2
1
0
0
0
Rio 2016 Kapanış Töreninde Japonya Başbakanı Super Mario Bros. Oldu!
Brezilya'da gerçekleşen Rio 2016 Olimpiyat Oyunları sona erdi. Bir sonraki oyunların ev sahibi olacak Japonya'nın Başbakanı sahneye Super Mario şeklinde çıktı.

Rio 2016 Olimpiyat Oyunları sona erdi ve kapanış töreninde bir sonraki olimpiyatların gerçekleşeceği Japonya için özel bir bölüm ayrıldı. Olimpiyat meşalesini devralacak ülkenin başbakanı Shinzo Abe sahneye Super Mario Bros. olarak çıktı. 

Mario oyununda karşılaştığımız borulardan biri üzerinde sahneye çıkan Japonya Başbakanı, şapkası ve elindeki topuyla Japon şirketi Nintendo’nun efsanesi Super Mario Bros’u milyonlarca kişiye hatırlattı. Ülkesine ait önemli ve sevilen bir popüler kültür ikonunu seçen Shinzo Abe bu hareketiyle daha ilk fırsatta Tokyo 2020’nın güzel bir tanıtımını yapmış oldu ve büyük sempati topladı.

Daha 4 yıl var ama Japonya’da gerçekleşecek organizasyon şimdiden tüm spor severleri heyecanlandırıyor. Çalışkanlık, disiplin, organizasyon gücü, teknoloji ve egolarından arınmış insanların muhteşem bir olimpiyat yaşatacağından en ufak bir kuşkum yok. Olimpiyat meşalesi hiç sönmesin ve Tokyo 2020 için geri sayım şimdiden başlasın!

2
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
0
0
0