Riot Games, Bağış Toplama Amacıyla LoL Şampiyonu Cho'gath için Yeni Bir Kostüm Yayınladı

58
6
5
3
2
Riot Games, bir Make-A-Wish projesi olarak başladığı bu projeyi, dev bir bağış kampanyasına dönüştürdü.

Make-A-Wish Vakfı geçtiğimiz dönemde, kemik kanserine yakalanmış ve tedavi gören Bryan isimli çocuğun, en sevdiği LoL şampiyonu olan Cho'Gath için skin tasarlama isteğini Riot Games'e bildirmişti. Çocuğun talebini hayata geçirmeyi kabul eden Riot Games, Bryan ile ile iletişime geçerek projeye başladı. Sonrasında da Cho'Gath için Dark Star skini satışa çıktı.

Kostüm, ifadeler ve çıkartmalardan oluşan Dark Star Cho'Gath paketinden elde edilen tüm gelirler ise bağış olarak toplanacak. Aslında Riot Games ve Make-A-Wish'in ilk görüşmelerinde, Bryan'in oluşturacağı bu yeni kostümün yerel olarak yalnızca onun tarafından kullanılmasıydı. Ancak tasarım tamamlandıktan sonra Riot Games, bu kostümü herkes tarafından kullanılabilir yaparak bağış toplama kararı aldı.

Bryan aynı zamanda Dark Star Cho'Gath'ın tema müziğinde de klarnet çaldı. Riot Games stüdyosunu ziyaret etmeden önce uzun süre ekiple e-posta yoluyla ve görüntülü sohbetle iletişim halinde kalan Bryan, durumu iyileştikten sonra da stüdyoya giderek tasarımını tamamladı. Dark Star Cho'Gath paketine 1350 RP karşılığında ulaşmak mümkün.

Satışlardan elde edilen bağışlar ise dünya genelinde 20'den fazla kâr amacı gütmeyen yardım kuruluşuna eşit miktarda dağıtılacak. Kostüm ve tüm aksesuarlar 10 Ağustos'a kadar satın alınabilecek.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/riot-releases-dark-star-chogath-league-of-legends-skin-to-raise-funds-for-charity/
58
6
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
58
6
5
3
2