Riot Games, League of Legends'taki Bazı Eşyaların Kaldırılacağını Açıkladı

62
15
10
7
5
2009'da piyasaya sürülen ve geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden video oyunu League of Legends'ın geliştiricisi Riot Games, yeni eşyalara yer açmak için eski eşyaları oyundan kaldırarak oyun içi marketi temizlemeyi planladıklarını açıkladı.

League of Legends'taki oyun içi eşya ve ekipmanlar hakkında açıklama yapan Riot Games; oyun içi marketin aşırı kalabalık olduğunu ve bu durumun yeni eşyaları keşfetmeyi zorlaştırdığını belirtti. Artık oyunculara fayda sağlamayan eşyaların oyundan kaldırılacağının söylendiği açıklamada yeni eşyaların önünü açmak için böyle bir karar alındığı ifade edildi.

Riot Games'in açıklamasında oyundan kaldırılacak ve yeni gelecek eşyalar konusunda detay verilmese de kullanım sayısı düşük eşyaların oyun içi marketten kaldırılacağı düşünülüyor. Riot Games ayrıca kaldırılan eşyaların yerine daha iyi versiyonlarının ekleneceğini belirtti.

Eşyaların kaldırılması ve yeni eşyaların eklenmesi işlemlerinin aynı anda yapılacağını açıklayan Riot Games, oyuncuların alternatifsiz kalmamalarını istediklerini belirtti. Kaldırma ve ekleme işlemlerinin bu yılın sonlarına doğru gerçekleşeceğini ifade eden şirketin bu hamlesinin oyunda büyük bir değişim yaratması bekleniyor.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/04/06/league-of-legends-items-removed-make-way-for-new-ones/
62
15
10
7
5
Emoji İle Tepki Ver
62
15
10
7
5