Rise of the Tomb Raider PlayStation 4'e Geliyor

0
0
0
0
0
Uzun süredir Xbox One konsoluna özel olan Rise of the Tomb Raider oyunu nihayet PlayStation 4 platformuna geliyor.

Video oyunu dünyasının en bilindik karakterlerinden Lara Croft'un başından geçenleri anlatan Tomb Raider serisinin yeni oyunu Rise of the Tomb Raider uzun süredir Xbox konsoluna özel oyun olarak kalmıştı. 2015 yılında piyasaya sürülen oyun ilk olarak Xbox One ve Xbox 360 konsolları için yayınlanırken oyunun PC ve PlayStation 4 için 2016 yılında çıkacağı işaret edilmişti.

Grafikleriyle ve hikayesiyle birçok oyunseveri etkileyen Rise of the Tomb Raider'ın PlayStation 4 konsolu için çıkış tarihi açıklandı. PC platformu için bu yılın ilk çeyreğinde yayınlanan oyun nihayet PS4 sahipleriyle de buluşacak.

11 Ekim 2016 tarihinde PlayStation 4 platformu için satışa sunulacak Rise of the Tomb Raider'ın aynı zamanda oyunun ek olarak satılan ve yeni bir hikaye bölümü barındıran Blood Ties DLC'sinin PlayStation konsoluna özel sanal gerçeklik başlığı PlayStation VR ile oynanabileceği söyleniyor. Ancak oyunun yapımcısı Rise of the Tomb Raider'ın PS4 sürümüyle ilgili henüz çok detaylı bir açıklama yapmadı.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0