Robert Pattinson’un Rolü Almasından Sonra Resmi Batman Twitter Hesabı Açıldı

24
10
3
1
0
Batman rolünü Robert Pattinson’un oynayacağının açıklanmasının ardından DC, yeni bir resmi Batman Twitter hesabından gönderiler paylaşmaya başladı.

Ben Affleck’in Batman rolünden ayrılmasının ardından, Matt Reeves’in çekeceği filmde başrolün kim olacağı konusu uzun süre tartışılmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise filmin başrolünde kimin olacağı kesinleşti. Rolü, Twilight serisiyle tanınan ve indie filmlerde de sık sık yer alan Robert Pattinson aldı.

Pattinson’un rolünün kesinleşmesinin ardından DC, yeni bir Batman resmi hesabı açtı ve bu hesaptan paylaşımlar yapmaya başladı. Yapılan paylaşımlar, Gotham City’ye geri dönecek olan Batman hayranlarını heyecanlandırdı.

Hesap, gelecek olan yeni filmin resmi Twitter hesabı değil, Batman karakteri için açılmış olan bir hesap. Filmin kendi hesabı daha sonra açılacak. Bu hesap daha genel bir yaklaşımı benimsiyor ve hem Batman hem de Batman ile ilgili haberlere odaklanıyor. Bu haberler, pop kültürünün farklı alanlarından olabiliyor.

Hesabın biyo kısmında, “Onu nereden tanırsanız tanıyın - filmlerden, TV şovlarından, video oyunlarından ya da çizgi romanlardan - Batman, süper kahraman olmak için süper güçlere ihtiyacınız olmadığının kanıtı.” yazıyor.

Hesabın ilk gönderisinin filmle ya da Robert Pattinson seçimiyle alakalı olması bekleniyordu ancak hesaptan atılan ilk tweet, yukarıdaki “Birisi Yarasa-sinyalini mi yaktı?” oldu.

Hesabın, yakın zamanda Batman ile ilgili önemli duyurularda kullanılacağı varsayılıyor. Hesabın kullanıcı adı ise @DCBatman.

Kaynak : https://comicbook.com/dc/2019/06/03/robert-pattinson-dc-batman-twitter/
24
10
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
24
10
3
1
0