Rocket League’e Kara Şimşek Temalı Araba Paketi ve WWE Eşyaları Ekleniyor

19
1
1
1
0
Neredeyse her gün Steam’de en çok oynanılan 10 oyundan biri olmayı başaran Rocket League, yaz için düzenlenen Radical Summer etkinliğinin yeni aşamasıyla birlikte yeni eşyalara kavuşuyor. Bu eşyalar, 80’ler televizyonuna damga vurmuş yapımlarla ilgili olacak.

Rocket League’in neredeyse tüm sezonu boyunca devam eden Radical Summer, henüz bitmiş değil ve yakın zamanda etkinliğin üçüncü aşamasına geçilecek. Üçüncü aşamayla birlikte 80’lerde efsaneleşmiş figürlerin eklenti paketleri satışa sunulacak. Bahsi geçen aşama, 22 Temmuz’da oyuncularla buluşacak ve 12 Ağustos’a kadar devam edecek. Aşamayla ilgili tüm detaylar henüz paylaşılmadı ancak geleceği kesin olarak bilinen bir araba var.

“The Knight Rider Car Pack” isimli eklenti paketi, 22 Temmuz’da üçüncü aşama başlığı zaman oyun içinde kullanılabilir hâle gelecek. 4,20 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak olan bu eklenti paketi, Kara Şimşek dizisinin ikonik arabasını içerecek. Aynı zamanda Psyonix’in yaptığı duyuruda birkaç tane aksesuar da bulunacağı belirtildi.

kara şimşek

Aşama, tamamıyla 80’ler televizyonlarıyla ilgili olduğu için oyuna gelen eklentiler, Kara Şimşek ile sınırlı kalmayacak. Aynı zamanda Voltron Legendary Defender ve WWE ile alakalı eşyalar da tanıtılacak ancak ne zaman olacağı kesin olarak bilinmiyor. Rocket League’i bir süredir oynayan oyuncular, oyuna daha önce de birkaç defa WWE temalı eşyalar eklendiğini hatırlıyorlardır.

Gelelim yeni aşamayla birlikte gelen sınırlı süreli oyun moduna. Yeni oyun modu, 2v2 düzeninde oynanacak ve normal maçlarda kullanılan top yerine bir plaj topu kullanılacak. Plaj topu, oyun içerisinde falso alacak ve süzülecek. Yani normal toptan oldukça farklı bir mekaniğe sahip olacak. Yeni oyun modunun tanıtıldığı sosyal medya paylaşımına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Radical Summer, Rocket League’in 11. sezonu dâhilinde gerçekleştiriliyor. Bu arada 11. sezonun bitiş tarihi şimdilik açıklanmamış durumda ancak Psyonix’in genel olarak sezon düzenlemelerine bakılırsa yeni sezonun Eylül ayında bitmesi bekleniyor.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/07/21/rocket-league-radical-summer-phase-knight-rider-wwe/
19
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
19
1
1
1
0