Rocket League’in Birçok İçeriği Beraberinde Getireceği Radical Summer Etkinliği Duyuruldu

26
3
0
0
0
Rocket League, yaz mevsimini 80’leri geri getirerek kutlayacak. Psyonix, bugün yaptığı açıklamada Radical Summer etkinliğiyle birlikte yeni kozmetik eşya, savaş arabaları, yeni oyun modları ve daha birçok şeyin geleceğini belirtti.

Etkinlik süresince oyuncuların kazanabileceği Ghostbusters, Knight Rider, Back to the Future, E.T. the Extra-Terrestrial, The Goonies, Karate Kid, DreamWorks Voltron Legendary Defender, WWE temalı eşyalar gibi çok sayıda ürün olacak. Ayrıca etkinlik tam 9 hafta sürecek.

Premium DLC’ye gelince Psyonix, 2 yeni savaş arabası tanıttı. Knight Rider’dan K.I.T.T ve GhostBusters’dan ECTO-1 araçları ek paketin içinde olacak. K.I.T.T’nin ne zaman geleceği belli değil ancak ECTO-1, 10 Haziran’da 11,41 TL karşılığında satın alınabilecek. 

Bunlara ek olarak 3 yeni sınırlı süreli oyun modu tanıtılıyor. 10 Haziran-1 Temmuz arasında, 'Ghost Hunt' modu aktif olacak. Bu modda oyuncular, proton akışı güçlendirmelerini kullanarak ‘hayalet top’u rakibin alanında tutmaya çalışacaklar. 1 Temmuz-22 Temmuz arasında ise Spike Rush modu aktif hâle getirilecek. Bu modun aktif olduğu süre boyunca oyunculara ‘Spike’ güçlendirilmesi verilecek.

Son olarak da 22 Temmuz-12 Ağustos arasında Beach Ball isimli mod devreye girecek ve oyuncular, oyunu büyük bir plaj topuyla ve düşük yerçekimiyle oynayacaklar. 80’lerle dolu Rocket League Radical Summer etkinliği, 10 Haziran’da tüm platformlarda oynanabilir durumda olacak. 

Kaynak : https://www.neowin.net/news/rocket-leagues-80s-themed-radical-summer-event-features-knight-rider-karate-kid-and-more
26
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
26
3
0
0
0