GTA 6'ya İpucu Niteliğindeki Rockstar Games İş İlanı

73
16
16
16
11
Oyuncular için vazgeçilmez hale dönüşen Grand Theft Auto serisinin altıncı oyunu uzun zamandır konuşuluyor. Henüz yapımcıları tarafından adı bile anılmamış olan oyun, Rockstar'ın iş ilanıyla yeniden konuşuldu.

GTA V çıktığı günlerde henüz oyunun hevesini alamamışken serinin altıncı oyunu daha o zamandan konuşulmaya başlamıştı. Acaba GTA VI’da neler olacak, karakterler kim, hikaye ne, çok oyunculu dünyası neye benzeyecek gibi sorular sorulmaya başlamıştı.

GTA VI hakkında piyasada hâlâ resmi bir açıklama bulunmuyor. Dolayısıyla bazı kişiler Rockstar’ın yaptığı her faaliyeti GTA VI olarak yorumluyor. Fakat bugün anlatacağımız şey, GTA VI’ya işaret eden en güçlü şeylerden biri olabilir.

rockstar games

Rockstar Games, geçtiğimiz günler bir iş ilanı paylaştı. Fakat iş ilanında işi anlatan bölüm, birçok oyuncunun ilgisini çekti ve Rockstar’ın GTA VI üzerinde çalıştığını söylemelerini sağladı. Rockstar’ın karakter kostümü ve stilist arayışıyla yayınladığı iş ilanında yer alan tanım şu şekildeydi:

Geçmişteki dönemlerden modern sokak stillerine ve trendlerine kadar giyimin toplumda oynadığı tarihsel ve kültürel önemi derinlemesine bilen birini arıyoruz. Bu bilgiyi yaratıcı bir şekilde görsel ve etkili biçimde aktarabileceksiniz.

Tabii, iş ilanında herhangi bir GTA VI ibaresi bulunmadığından bu ilanın direkt GTA VI çalışmalarına işaret ettiğini söyleyemeyiz. Ayrıca geçtiğimiz hafta Rockstar Games’in bir orta çağ oyunu üzerinde çalıştığı söylentilerine dair bir haber yapmıştık. Belki de bu ilan o gizemli oyuna aittir, bilemiyoruz.

rockstar games gta 6

GTA VI’nın kendisini geçtik, oyunun çıkış tarihi hakkında bile söylentiler yayılıyor. Eh, oyun bu kadar popüler bir serinin devamı olacağından insanlar her türlü ipucunu samanlıkta iğne arar gibi arıyorlar. Bundan iki hafta önce bir Hip Hop sanatçısının Instagram’da paylaştığı hikaye olay olmuştu.

Fakat City Morgue’un paylaştığı hikaye yine GTA VI’ya direkt işaret etmiyordu. Yalnızca Rockstar Games ile yapılmış olası bir anlaşmayı gösteriyordu. Bu iddiayla birlikte geçtiğimiz hafta daha ütopik bir iddiayla karşılaşmıştık: Oyun, iki gün sonra duyurulacak, yani 3 Aralık 2019’da.

Bu iddia kulağa ne kadar uzak gelse de çıkış yeri bir önceki iddiaya göre çok daha sağlam. Google’da GTA 6 aramasını yapan bazı kullanıcılar oyunun reklam olarak PlayStation için hazırlanmış boş sayfasıyla karşılaştılar. Fakat tüm bu iddialardan hangisinin doğru olduğunu bize ancak zaman gösterecek.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/12/01/gta-6-grand-theft-auto-rockstar-games-listing/
73
16
16
16
11
Emoji İle Tepki Ver
73
16
16
16
11