Kızının Doğum Günü Partisi Davetini Facebook’ta ‘Herkese Açık’ Olarak Yapan Baba, 1.5 Milyon Kişiyi Ağırlayacak!

0
0
0
0
0
Meksika’da kızının doğum günü partisine herkesi davet eden babanın videosu viral oldu ve ortalama 1.5 Milyon kişinin katılacağı öngörülüyor!

Dünyanın çeşitli kültürlerinde fakrlı gelenekler bulunmakta. Bunun bir örneği de özellikle latin ülkelerde bulunan “Quinceañera” adındaki doğum günü partisi. Kız çocuklarının 15. yaş günü dolayısıyla bir düğün havasında kutlanan ve herkesin katılabilecekleri bir şölen havasında geçen doğum günü partisi, dünya genelinde olay oldu.

Rubi Ibarra Garcia adındaki kızının 15. yaş günü için düzenleyeceği Quinceañera için bir herkese açık Facebook videosu ile davet eden baba Crescencio Ibarra, büyük bir şölen havasında geçecek olan kızının doğum gününde 10.000 Peso ödüllü at yarışının da olacağından bahsediyor. Ayrıca Meksika’da ünlü olan 3 yerel müzik gurubunun da olacağı bu parti, gerçekten harika olacak gibi.

Ardından ilk olarak Meksika’da, sonrasında ise tüm dünyada viral olarak yayınlanan video sonucunda BBC’ye göre 1.3 Milyon’dan fazla kişi gerçekten bu partiye gitmek istiyor. Hatta iş öyle büyümüş ki, Interjet adındaki hava yolu firması Rubi’nin bu yaş gününe gideceklere uçak biletlerinde %30 indirim uygulayacak.

Meksika polisini de güvenlik önlemleri için alarma geçiren bu pati, 26 Aralık 2016’da gerçekleşecek. Bakalım 26 Aralık günü nasıl bir parti bizleri bekliyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0