Clash Royale’in Yapımcısı Supercell’in Yeni Oyunu Rush Wars Yayınlandı

65
19
9
6
5
Supercell’in yeni mobil oyunu Rush Wars, Android ve iOS için çıkış yaptı. Clash Royale, Boom Beach, Hay Day ve Brawl Stars gibi oyunlarla tanıdığımız firmanın yeni nesil strateji oyununa yakından bakıyoruz. Ayrıca Rush Wars Android ve iOS indirmeniz için yapmanız gerekenleri açıklıyoruz.

Mobil oyun dünyasının en popüler yapımcılarından Supercell, son birkaç yıla damgasını vuran işlere imza atmıştı. Özellikle Clash Royale gibi özgün bir oyunla şirket milyonlarca oyuncuya ulaştı. Ardından Brawl Stars, Hay Day, Boom Beach gibi yapımlarla, her akıllı telefon kullanıcısına hitap eden oyunlar sundular. 

Firmanın son oyunu Rush Wars ise bu hafta Android ve iOS için çıkış yaptı. Kanada, Yeni Zelanda ve Avustralya için marketlere erişime açılan oyunu Türkiye'de oynayabilmek için ne yapmanız gerektiğini anlattık. Rush Wars'ı Android’de APK olarak indirip oynamak mümkün, ancak aşağıdaki işlemleri yapmanızı öneriyoruz.

Güncelleme: Supercell, olumsuz geri dönüşlerden dolayı Rushwars oyununu rafa kaldırdı:

Diğer oyunları ile büyük bir popülerliğe kavuşan Supercell, beta sürecindeki olumsuz geri dönüşlerden dolayı oyunu iptal etti. Daha test aşamasındayken iptal edilen Rushwars, bu nedenle dünyadaki diğer oyunculara sunulamayacak. Dolayısıyla aşağıda verilen bilgiler, Supercell'in aldığı karar nedeniyle geçerliliğini yitirmiştir.

Supercell’in yeni oyunu Rush Wars:

Rush Wars, farklı özelliklere sahip karakterler ve bu karakterlere özel farklı ekipmanlarla bir takım kurmanız gerekiyor. Bu takımla birlikte oyun içerisinde farklı coğrafyalara gidip maden bölgelerini keşfediyor, düşmanları alt ediyor, ödüller kazanıp, madenleri ele geçiriyorsunuz.

Asıl oyun da bu aşamadan sonra başlıyor. Sahip olduğunuz altın madenlerine saldıran düşmanları geri püskürtmeniz gerekiyor. Oyunun bu aşaması, klasik kale savunma oyunlarının gelişmiş bir versiyonu diyebiliriz. Elbette savunmanızı nasıl inşa ettiğiniz, hangi özel silahlara ve güçlere sahip olduğunuz büyük önem taşıyor.

rush wars

Rush Wars, online olarak diğer oyuncularla takımlar kurmanıza olanak sağlıyor. Arkadaşlarınızla ya da diğer oyuncularla kurduğunuz takımlarla çetin mücadeleler verebiliyorsunuz. 

Rush Wars, baştan sonra keşfedilmesi gereken pek çok özelliğe ve oyuncuların çılgınlar gibi seveceği bir yapıya sahip. Diğer oyuncularla karşılaşmadığınız anlarda bile kendi ekibinizi, madenlerinizi, savunmanızı geliştirip önünüzdeki büyük karşılaşmalara hazırlık yapabilmek gerçekten çok etkileyici görünüyor. 

Rush Wars, Türkiye’de nasıl oynanır? - Rush Wars APK indir:

rush wars android

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi oyun henüz 3 ülke dışında yayınlanmadı. Şu anda Kanada , Avustralya ve Yeni Zelanda  Ancak yine de oyunu indirmenin ve oynamanın birkaç yöntemi var. Gelin bu yöntemlere hep birlikte bakalım.

Google Play Store ülke değişimi nasıl yapılır?

  • Ülke değişimi yapabildiğiniz bir VPN uygulamasını açın, 
  • Eğer bir üyeliğiniz varsa giriş yapın. Yoksa e-posta ve şifrenizi girip Ücretsiz Üye Ol butonuna dokunun,
  • TunnelBear tarafından e-posta adresinize gelen üyelik doğrulamasını onaylayın, 
  • TunnelBear uygulamasına dönüp üstteki buton ile VPN’i açın ve Kanada, Yeni Zelanda ya da Avustralya’ya bağlanın.
  • Telefonunuzun Ayarlar menüsüne gelin, Google seçeneğine dokunun,
  • Açılan menüden Google Hesabı seçeneğine dokunun, biraz bekleyin, 
  • Karşınıza telefonda açık olan Google hesabınız gelecek.
  • Profil resminiz altındaki e-posta adresi ne dokunun, küçük bir Hesap Seçin penceresi açılacak.
  • Başka Bir Hesap Kullan seçeneğine dokunun, Bu ekranda sol alt köşedeki Hesap Oluştur seçeneğine dokunun (Cihaz ekran kilidinizi ya da şifrenizi girmeniz istenebilir, gönül rahatlığıyla girebilirsiniz.)
  • Yeni bir Google Hesabı oluşturun: Bu hesabı Rush Wars ya da diğer oyunlarda kullanacağınız yedek bir hesap gibi düşünebilirsiniz. Amaç Türkiye’de olmayan oyunları Play Store’dan indirebilmek.
  • Google Play Store’u açın, 
  • Sol üst köşedeki 3 çizgili butona tıklayıp, az evvel oluşturduğunuz Google Hesabı’nı seçin,
  • Emin olmak için Play Store ana ekranına dönmeden münüden Hesap seçeneğine tıklayın,
  • Eğer Ülke ve Profiller menüsü altında VPN ile bağlandığınız ülkenin adını görüyorsanız, Play Store ana ekranına dönün, 
  • Aramaya Rush Wars yazın, oyun karşınıza çıkacak, indirin ve gönül rahatlığıyla oynayın.

Rush Wars'ı Türkiye'de oynamak için TunnelBear VPN uygulamasını indirebilirsiniz. Eğer bir başka VPN uygulamasında ücretsiz ülke değişimi yapabiliyorsanız, onu da kullanabilirsiniz.

rush wars apk

Not: Bağlantı kurduğunuz ülkeyi seçebildiğiniz başka VPN uygulamalarına da deneyebilirsiniz. Ayrıca bir Google Play Store hesabı ile 1 yıl içinde yalnızca 1 kez ülke değişikliği yapabilirsiniz. Bu nedenle yukarıdaki işlemleri ana Google hesabınız ile yapmanızı tavsiye etmiyoruz. 
Rush Wars Android APK indir:

Rush Wars oyununun APK dosyasını buraya tıklayarak indirebilir ve cihazınıza kurabilirsiniz. Ancak oyunun sunucuları APK sürümüyle oynamanızı engelleyebilir ve oyunu bu şekilde her cihazda oynayamayabilirsiniz. 

Rush Wars, Türkiye’de iPhone ile nasıl oynanır? - Rush Wars App Store indir:

rush wars ios

Oyunu iOS yüklü cihazlarda oynamak için mevcut App Store hesabınızın bağlı ülkeyi değiştirmemenizi ve yeni bir Apple ID’si oluşturmanızı tavsiye ediyoruz. Aksi takdirde mevcut hesabınız ile yaptığınız tüm satın alma işlemleri iptal olabilir. Bu nedenle aşağıdaki adımları takip edin.

App Store ülke değişimi nasıl yapılır?

  • App Store’u açın, sağdaki profil resminize dokunun,
  • Açılan menüde üstteki profil resminize dokunun, Sonraki ekranda Apple ID’ye dokunun,
  • Apple’ın resmi internet sitesi açılacak, sayfayı en aşağıya kaydırın,
  • En aşağıda yer alan Apple ID’si Oluştur seçeneğine dokunun,
  • Açılan yeni sayfada istediğiniz ülke ve bölge için yeni bir Apple hesabı oluşturmuş oldunuz.
  • Tekrar Apple Store’a gidin, sağdaki profil resminize tıklayın, açılan menünün en altında bulan Çıkış Yap’a dokunun,
  • Az evvel oluşturmuş olduğun farklı ülkeye bağlı olan Apple ID’niz ile giriş yapın,
  • Artık neredeyse hazırsınız, arama bölümüne gidin,
  • Rush Wars aratın ve indirip oynamaya başlayın.
65
19
9
6
5
Emoji İle Tepki Ver
65
19
9
6
5