Rusya’da Yeti (Koca Ayak) Olduğu İddia Edilen Canlıya Ait Video Yayınlandı!

1
0
0
0
0
Rusya’da Yeti (Koca Ayak) Olduğu İddia Edilen Canlıya Ait Video Yayınlandı!
Rusya’nın Ural yakınlarındaki bir yolda ilerleyen arabanın kamerasıyla kaydedilen videoda, yolun karşısına aniden geçen bir varlığın olduğu görülüyor.

Yeti’ler var olup olmadığı sorusu, günümüzde hala tartışılagelen bir konu. 19. yüzyılın öncesine kadar dayanan Yeti’lerin varlığıyla ilgili söylentiler, 1970’li yıllarda ayyuka çıkmıştı. İngiliz bir dağcı olan Don Whillans, 1970 yılında Himalayar’a tırmanırken ‘Yeti’ olduğunu iddia ettiği bir canlı gördüğünü söylemişti. Bunun dışında John Angelo Jackson isimli bir dağcı da yine Yeti’ye ait antik tablolar ve kar birikintisinin üzerinde geniş ayak izlerini fotoğraflamıştı. Şimdiki görüntüler ise geçtiğimiz hafta, Rusya’nın Aral bölgesine yakın bir yerde çekilmiş.

Videonun kaydedildiği aracın şoförü olan Vadim Gilmanov, gece yarısı karlı bir yolda ilerledikleri sırada yolun karşı tarafına aniden ‘bir şey’in geçtiğini gördüklerini söyledi. Çarpmamak için zar zor frene basabildiğini söyleyen Gilmanov, ilk önce bu şeyin bir kişi tarafından yapılmış zalimce bir şaka olduğunu sandıklarını, fakat gece yarısı, tam anlamıyla hiçliğin ortasındayken neden bu kadar çabuk hareket ettiğine anlam veremediğini belirtti. 

Aşağıdaki video, 5-6 gün içerisinde neredeyse 1 milyon kez izlenmiş. 

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0