Ryan Reynolds'ın 6 Underground Filminden İlk Fragman Geldi

15
7
3
1
0
Ryan Reynolds'ın 6 Underground Filminden İlk Fragman Geldi
Geride bıraktığımız günlerde Netflix ortaklığında çekimleri tamamlanan ve başrolünde Deadpool filmleriyle tanıdığımız Ryan Reynold'ın yer aldığı 6 Underground filminden ilk fragman yayınlandı. Fragman, filmin ne kadar heyecan verici olacağını şimdiden gösteriyor.

Transformers serisiyle ününe ün katan yönetmen Michael Bay’in yönettiği 6 Undergrounds filminden ilk fragman bugün Netflix’in resmi YouTube kanalı üzerinden paylaşıldı. Aksiyonun hiç bitmediği fragman, yaklaşık 3 dakika sürüyor ve her anı heyecan dolu.

Deadpool filmlerinden tanıdığımız Ryan Reynolds'ın başrol oynadığı aksiyon filminin çekimlerinin ise epey yorucu geçtiğini söyleyebiliriz. Çekimler boyunca film ekibi, Los Angeles’tan İtalya’ya ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne kadar uzanan bir serüven yaşadılar. Ortaya çıkan sonuç ise şehri suçlulardan temizlemek için kendi ölüm haberlerini yayan ve seçkin bir tetikçi kadrosu oluşturan 6 milyarderin maceralarını anlatıyor.

6 Underground fragmanı:

Fragman her ne kadar Michael Bay filmleri kadar kendine özgü görünmüyor olsa da The Rock, Armageddon ve Bad Boys’un yönetmeninden beklediğiniz aksiyon seviyesi burada da sergileniyor. Klasik Hollywood aksiyonu ve Michael Bay imzasıyla harmanlanan bu film, bir de Ryan Reynolds’ın oyunculuğu eklendiğinde gerçekten heyecan verici görünüyor.

Esasında film, filmin senaristleri olan Rhett Reese ve Paul Wernick tarafından yazılan özgün bir hikâyeye dayanıyor. Başarılı senaristler, Deadpool filmi için ortaya koydukları senaryo ile de tanınıyorlar. Ayrıca bu filmin Skydance Media ve Netflix'in ilk ortak çalışması olarak 150 milyon dolar bütçe ile çekildiğini de belirtelim.

Netflix, Ryan Reynolds’ın 6 Underground filminin yayın tarihi içinse 13 Aralık 2019’u işaret etti. Film, Netflix platformu üzerinden izlenebilecek.

Kaynak : https://www.slashfilm.com/6-underground-trailer/
15
7
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
7
3
1
0