Saçmalıkta Zirve: Infinite Warfare Olmadan Modern Warfare (Remastered) Oynanamayacak!

3
1
0
0
0
Activision, çakallık konusunda oldukça sağlam bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Call of Duty cephesinden bu sene iki yeni oyun göreceğiz. Biri duyurulduğu andan itibaren ağır eleştirilere maruz kalan Infinite Warfare, diğeri ise bir nebze de olsa serinin hayranlarının yüzünü güldüren Modern Warfare Remastered versiyonu.

Şunu rahatlıkla söyleyebiliriz ki Modern Warfare'in yenilenmiş versiyonu, Infinite Warfare'den daha fazla merakla beklenmekte. Ancak ''benim Infinite Warfare ile işim olmaz, Modern Warfare'imi alır, keyfime bakarım'' diye düşünenlere kötü bir haberimiz var.

Infinite Warfare'in yoksa, Modern Warfare'de oynayamayacaksın!

Modern Warfare'i oynamak istiyorsanız bilgisayarınızda Infinite Warfare'i dijital ya da oyunun direkt kendisini (fiziksel disk) satın almış olmanız gerekiyor. Bu duruma karşı pek çok oyuncu şöyle bir çözüm denemeyi düşünüyordu; Infinite Warfare'i satın al, Modern Warfare'i indir, sonrasında Infinite Warfare'i iade et. Ancak olay bu kadar basit değil.

Ortada büyük bir mantık hatası mevcut zira Modern Warfare'i oynayabilmeniz için Infinite Warfare diskinin çalışıyor olması lazım. Yanlış okumadınız, evet disk takılı olması gerekiyor. Modern Warfare'in resmi internet sitesinde tamamen indirilebilir konumda olacak olan oyunun oynanabilmesi için yazan şey tam olarak da bu.

Peki bu ne anlama geliyor?

Oyunun dijital olarak ''special edition'' versiyonunu almışlar bu durumdan etkilenmeyecek (çünkü daha fazla para ödediler). Aynı şekilde PS4 üzerinden ''Digital Legacy'' ya da ''Digital Deluxe'' versiyonlarını satın almış olarak Modern Warfare erişimine sahip olacak.

Ancak; perakende satış sitelerinden (oyunun kodunu satan vs) yerlerden Infinite Warfare alanlar, Modern Warfare satın alsa bile oyunu oynayamayacak. Bu kişilerin yapması gereken şey ise biraz daha para vererek full sürümü satın almak. Activision'ın bunu yapmasındaki amaç ise sizin de tahmin edebileceğiniz gibi Modern Warfarei'i yem olarak kullanıp Infinite Warfare'i daha çok satabilmek.

Kaynak : https://www.callofduty.com/modern-warfare-remastered
3
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
0
0
0