Sadece Bir Uygulama ile iPhone Hafızasında Nasıl Yer Açarsınız?

20
3
2
1
0
Telefonlarımız ve özellikle iOS işletim sistemine sahip olan iPhone cihazları, zamanla şişen gereksiz dosyalar yüzünden ciddi hafıza sorunları yavaşlatabiliyorlar. Bu dosyalar cihazların yavaşlamasına yol açıyor, hafızanızda hala yer olsa bile kendilerini hissettiriyorlar. Cihaz ayarlarından ulaşmanız pek de mümkün olmayan bu dosyaları Dr.Fone uygulamasıyla temizleyebilirsiniz.

Eğer bir iPhone satın aldıysanız en büyük problemlerinizden birisi hafızadır. Eğer hala böyle bir sorununuz yoksa, cihazı kullandıkça şişen uygulama dosyaları yüzünden yakın gelecekte yaşamanız muhtemel. Aslında bu durum sadece iOS işletim sistemine özel değil. Apple her güncellemeyle cihazları biraz daha ferahlatmaya çalışsa da Facebook gibi uygulamalar var oldukça kısır döngü devam edecek.

Normalde iPhone cihazınızın ayarlar sekmesinden Uygulamalar sayfasına ulaşıp bu dosyaların bir kısmını silebiliyorsunuz, ancak bunun için tek tek uğraşmak ve vakit ayırmak gerekiyor. İşte tamda bu noktada imdada Dr. Fone temizleme aracı yetişiyor. 

 

Dr.Fone iPhone temizleme aracının sunduğu özellikler şu şekilde:

  • Basit birkaç tıklama ile kolay kullanım.
  • Silmek istediğiniz verileri kolayca seçebiliyorsunuz
  • Söz konusu dosyalar kalıcı olarak silindiklerinden sorun kökten çözülüyor.
  • Hiç kimse uygulama aracılığıyla sildiğiniz verilere ulaşamıyor.
  • Önemsiz dosyaların iPhone ya da iPad cihazınızı yavaşlatmasına engel oluyorsunuz.
  • Depolama alanı yaratmak için iPhone ve iPad içindeki fotoğraflarınız analiz ediliyor, sıkıştırılıyor, gereksiz olanlar temizleniyor. 

Dr. Fone iPhone temizleme aracı, sunduğu avantajlar sayesinde çoğu kullanıcısından olumlu geri dönüşler de almayı başardı. Uygulamanın temizlik dışında sunduğu diğer işe yarar özellikler arasında, Android’den iOS’a geçiş yapmak için bir hizmet de bulunuyor. Ayrıca uygulama, iPhone dosyalarınızı güvenli bir şekilde yedeklemeyi de vadediyor.

Windows ve MacOS üzerinde kullanılabilen Dr. Fone uygulamasına erişmek için buraya tıklayabilirsiniz.

20
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
20
3
2
1
0