Sadece Bitcoin ile Biletini Alabildiğiniz İlk Film Vizyona Giriyor

12
8
6
3
2
Kripto para piyasası, her geçen dönem alışveriş işlemlerinde kullanılmaya daha uygun hale geliyor. Piyasanın en değerli birimi olan Bitcoin haricinde başka bir para birimiyle izlenemeyen ilk sinema filmi de vizyona giriyor.

Blok Zinciri temeli sayesinde mevcut ekonomik sistemlere karşılık güçlü bir alternatif sunan kripto para dünyası, gelecekte insanların yaygın şekilde kullancakları takas yöntemi olmak için dönüşüm geçiriyor.

Amerika’da çekilen ve vizyona giren “No Postage Necessary” (Posta Ücretine Gerek Yok) isimli sinema filmi, izlemek isteyenler, biletlerini sadece Bitcoin ödemesi yaparak satın alabiliyorlar. Bu ilkin aslında çok fazla anlamı var. Artık sosyal harcamalar bile kripto paralar kullanılarak yapılabiliyorlar.

No Postage Necessary filmi, dünyada bir ilk olarak vizyona Bitcoin ödeme şartıyla gireceği için, bir nevi kripto para dünyasını pazarlama çıkışı olarak kullandı. Yine de bu başarılı girişim, gündelik hayatımızın aslında çoktan kripto paralara hazır olduğunun da kanıtı durumunda.

Elbette bu film teknolojinin yükselişe geçtiği bir dönemde sinema salonlarında da vizyona giremezdi. Bu nedenle filmi izlemek için Bitcoin ile bileti satın aldıktan sonra, “Qtum” isimli bir Blok Zinciri platformuna giriş yapmanız gerekiyor. Ardından Vevue isimli bir uygulama üzerinden filmin uzun metrajlı versiyonuna ulaşmanız mümkün oluyor. 10 Temmuz’dan itibaren yayında olacak filmin gişesi şimdiden merak ediliyor. 

No Postage Necessary filminin fragmanı:

Bir bilgisayar korsanının özel hayatına odaklanan film, ayrıca bu pazarlama kampanyasını daha fazla duyurmak için Los Angeles ve Chicago’da sınırlı sayıda salonda vizyona girecek.

12
8
6
3
2
Emoji İle Tepki Ver
12
8
6
3
2