Android 7.1 ile Gelecek Özellikleri Kullanabileceğiniz Uygulama: Action Launcher 3

0
0
0
0
0
Android 7.1 ile Gelecek Özellikleri Kullanabileceğiniz Uygulama: Action Launcher 3
Action Launcher 3 isimli Android launcher'ı sayesinde Android 7.1 ile gelecek yeni Android arayüzünde olacak özellikleri kullanabilirsiniz.

Google'ın 4 Ekim tarihinde resmi olarak lansmanını gerçekleştireceği Google Pixel ve Google Pixel XL telefonlarının tanıtılmasına kısa bir süre kala cihazlarla geleceği söylenen Android arayüzüne benzer özellikler taşıyan Android launcher'ı yayınlandı.

Üçüncü parti geliştiriciler tarafından yapılan Action Launcher 3 isimli uygulama sayesinde Android 7.1 işletim sistemiyle gelecek bazı Android özelliklerini kullanabiliyorsunuz. Bu launcher'in öne çıkan özelliği ise 3D Touch benzeri bir özelliği Android platformuna kazandırması.

Android 7.1 ne gibi arayüz özellikleri getiriyor?

Temel olarak Android 7.0 Nougat arayüzünden pek de fazla farkı olmayan Android 7.1 ile gelecek arayüzde iOS'teki 3D Touch özelliğini andıran bir özellik bulunuyor. Bu özellik sayesinde de yeni Android arayüzünü kullanan kullanıcılar uygulamaya basılı tutarak uygulamaya girmeden arama yap ve fotoğraf paylaş gibi uygulamaya göre çeşitli kısayollara erişebiliyor. Ancak bu özelliği kullanırken Force Touch ya da 3D Touch teknolojisini kullanmadığı için ekrana uygulayacağınız baskı şiddetinin önemli olmadığını belirtelim. Aynı zamanda bu launcher Android 7.1 ile gelecek yeni uygulama menüsü gibi özelliklere de sahip.

Tekrardan bu launcher uygulamasının Google ile alakası olmadığını üçüncü parti geliştiriciler tarafından yapıldığını belirtmemizde yarar var. Oldukça işlevsel olan bu launcher ücretsiz olarak indirilebiliyor ancak Action Launcher 3'ün tüm özelliklerini kullanmak için 5 dolar gibi bir ücret ödemeniz gerekli.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0