Şahan Gökbakar’ın ‘Burası Yanacak’ Dediği Deliklikoy’da Vatandaşlar Tahliye Ediliyor

69
23
4
2
0
Şahan Gökbakar’ın sabah saatlerinde ‘burası yanacak’ diye bahsettiği, bir vatandaşın bölgedeki küçük yangını söndürmeye çalışırken engellendiğini öne sürdüğü Deliklikoy alevlere teslim oldu. Bölgedeki insanların tahliye edilmeye başlandığı bildirildi.

Geçtiğimiz günler boyunca Muğla’nın Marmaris ilçesinde etkili olan ve halen devam eden dev yangın, bugün farklı bir olayla gündeme gelmişti. Sabah saatlerinde Şahan Gökbakar’ın yardım talep ettiği bölgede bir vatandaş da sabah çıkan ufak yangını söndürmeye çalışırken OGM ve itfaiye ekiplerince engellendiğini öne sürmüştü.

Batuhan Onur Maz tarafından paylaşılan görüntülerde yangının gündüz saatlerinde ufak çaplı olduğunu görebiliyorduk. Fakat yangın, gece saatlerinde müdahalenin yetersizliğinden dolayı büyük bir alana yayılmış durumda. Bölgeden gelen son görüntüler koca bir tepenin alev alev yandığını gösterirken bu kez yeni bir haber geldi.

Deliklikoy tahliye ediliyor:

deliklikoy

Deliklikoy’daki son durum, Şahan Gökbakar tarafından paylaşıldı. Kendisinin başlattığı canlı yayında aktardığına göre söz konusu bölge olan Delikliyol Koyu’ndaki insanlar tahliye edilmeye başladı. Gökbakar, hiçbir ekibin de bölgede kalamayacağını, herkesin tahliye edileceğini açıkladı. Gökbakar, sabah başlattığı yayında bölgeden ‘Burası yanacak’ diye bahsetmişti.

Gökbakar’ın canlı yayınını sonlarında ekiplerin kıyıya iyice yaklaşan yangına çaresizlikle müdahale ettikleri de görüldü. Çalışmaların gece boyunca devam edeceği ve ellerinden geleni yapacaklarını söyleyerek yayını sonlandırdı. Gökbakar’ın o anları anlattığı canlı yayınının tekrarını aşağıdan izleyebilirsiniz:

()

69
23
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
69
23
4
2
0