Samsun Trafik Müdürü'nden Trafik Radar Noktaları Konusunda Açıklama

48
6
5
0
0
Samsun'da, Trafik Şube Müdürü Mustafa Akar, kentin çevresinde hız kontrolü yapan radar noktalarını kamuoyu ile paylaştı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürü Mustafa Akar, radarla hız kontrolü yapan noktalar hakkında samimi açıklamalar yaptı.

''Bir tane tuzak kurulan alan varsa, tüm samimiyetimle söylüyorum getirsinler cezasını biz ödeyeceğiz.''

''Bizim tuzak kurmak gibi bir amacımız olmaz. Örneğin geçen yıl hızdan dolayı 8 kişinin hayatını kaybettiği Kirazlık Mevkii'ne bizim önlem almamız gerekiyordu. Bu sene orada kazalar azaldı, demek ki doğru yoldayız. Trafik denetlemelerimiz hız kesmeden devam edecek. Makas atan, vatandaşların trafik güvenliğine aykırı davranan bir tane bile sürücü kalmayıncaya dek çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

"Vatandaşlarımız ceza yemesin. Amacımız ceza yazmak değil, kazaları önlemek" 

Trafik uygulama noktalarını açıklayan Akar, "Atatürk Bulvarı'nda,Baruthane kavşağında, Omtel Otel önünde emniyet kemeri kontrolü ve cep telefonu kullanımı, Atakent Kavşağı'nda, Kürtün Köprüsü'nde ve Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda radar uygulaması, Denizevleri Kavşağı'nda, 100'üncü Yıl Bulvarı Unkapanı Kavşağında sivil ekiple kırmızı ışık ihlali, cep telefonu kullanımı ve emniyet kemeri kontrolü ile ilgili uygulama yapılıyor" diye konuştu.

48
6
5
0
0
Emoji İle Tepki Ver
48
6
5
0
0