Samsung: ''1 Milyon Kullanıcımız Artık Güvenli Note 7'ler Kullanmakta''

0
0
0
0
0
2.5 milyon Galaxy Note 7 cihazını geri çağıran Samsung, güvenli Note 7'leri dağıtmaya devam ediyor.

Samsung her geçen gün Galaxy Note 7'lerin değişim programları ve süreç hakkında bilgiler vermeye devam etmekte. Dün yapılan duyuruya göre Güney Koreli şirketin Avrupa'daki kullanıcılarının %57'si, değişim programına katılmış durumda.

Bu haftanın başında yapılan açıklamada da Amerika'daki kullanıcılar için bu oranın %60 olduğu açıklanmıştı. Yani bir diğer deyişle Samsung, Note 7'lerin yol açtığı yaraları hızlı şekilde sarmaya devam ediyor.

Bugün yapılan duyuruda ise Samsung, dünya genelinde 1 milyon kullanıcısının artık ''güvenli'' olarak belirlenmiş Galaxy Note 7'ler kullandığı belirtti. Bu sayının 150,000'ini Çinli müşteriler oluşturuyor.

Dediğimiz gibi Samsung her geçen gün Note 7 değişim programı ve süreç hakkında açıklamalar yapmakta ve bu açıklamaların yanında da kullanıcılara verilen yeni Note 7'lerin her türlü problemini takip edeceği sürekli olarak yenilemekte. Daha önceden biz de haberlerimizde konu etmiştik; değişim programı kapsamında kullanıcılara verilen yeni Note 7'lerde aşırı ısınma ve bataryanın hızlı şekilde bitmesi gibi sorunlar baş göstermişti.

İşte bu ve benzeri sorunlar konusunda Samsung, kullanıcıların tüm şikayetlerini göz önüne alacağına ve bu şikayetlerin incelenerek gerekli düzeltmelerin yapılacağını belirtmekte. Uzun lafın kısası; Samsung, Note 7 alarak batarya problemi sebebi ile mağdur olan tüm kullanıcıları el üstünde tutmakta (ki olması gereken de bu).

Kaynak : http://www.phonearena.com/news/Samsung-announces-1-million-customers-are-now-using-safe-Galaxy-Note-7-units_id85974
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0