Samsung’a Bir Darbe Daha: Oculus, Gear VR’da Note 7 Desteğini Çekti!

0
0
0
0
0
Samsung’a Bir Darbe Daha: Oculus, Gear VR’da Note 7 Desteğini Çekti!
Samsung’un Galaxy Note 7’leri yeniden piyasadan çekme kararı öncesi bir darbe de Oculus’tan geldi.

Samsung, ciddi anlamda Note 7 ile sıkıntı yaşamaya devam ediyor. Sizlere kısa süre önce paylaştığımız ve aşağıdan görebileceğiniz haberimiz ile Samsung Electronics’in resmi kararı gereğince satışları ve üretimi durdurulan Galaxy Note 7 devri resmen bitti demiştik. Aynı durum Oculus cephesinden de geldi.

Note 7’de yaşanan sorunlar ve ardından tekrar sıkıntı ortaya çıkması sebebiyle güvenliği öncelik haline getiren Facebook’un satın aldığı Oculus, kendisi tarafından desteklenen Gear VR platformunda resmen Note 7 desteğini geri çekti. Yani eğer bir Note 7 ve Gear VR sahibi iseniz ilk yapmanız gereken zaten telefonu kapatıp kullanmamak iken olur da Gear VR’da oyun oynamak isterseniz artık kullanamayacaksınız.

Gelen resmi açıklamada “Oculus için tüketici güvenliği her zaman en öncelikli seviyededir. Bu sebeple Oculus olarak tüm Note 7 desteğimizi Oculus platformundan gerçi çekiyoruz. Yeni bil birimimize kadar Note 7 cihazları Gear VR ile uyumlu olmayacaktır. Detaylı bilgi için lütfen direkt olarak Samsung ile iletişime geçiniz.” şeklinde bilgi veren Oculus’un da bu hamlesi Note 7 devrinin resmen kapandığının bir diğer göstergesi olarak görülebilir.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0