Samsung, AR Emoji'ye Yeni Kişiselleştirme Ayarları Ekledi

12
2
1
1
1
Samsung, şu an için yalnızca Galaxy S9 kullanıcılarının faydalanabildiği AR Emoji özelliğini güncelleyerek kullanıcılara çok daha fazla özelleştirme seçeneği sundu.

Samsung, Galaxy S9 ve S9+ ile birlikte akıllı telefon endüstrisine AR Emoji özelliğini tanıtmıştı. AR Emoji ile basit bir fotoğraf çekimi ile kendi dijital avatarlarınızı oluşturabiliyorsunuz. Bu avatarları da çeşitli uygulamalarda kullanabiliyorsunuz.

Sorun şu ki AR Emoji özelliğinde çok az kişiselleştirme seçeneği bulunuyor. Saçınızı, ten renginizi ya da kıyafetlerinizi değiştirebiliyor olsanız da karakterinizin görünüşü hakkında ince ayarlar gerçekleştirmeniz mümkün değil. En azından şimdiye kadar öyleydi.

Samsung, AR Emoji özelliği için yayınladığı yeni bir güncelleme ile kullanıcılara çok daha fazla özelleştirme seçeneği sundu. Böylece karakterinizin gözlerini, dudaklarını çene yapısını detaylı olarak düzenleyebiliyorsunuz.

Özelleştirme seçenekleri faydalı olsa da AR Emoji’nin genel yapısı itibari ile hala Apple’ın animoji ya da iOS 12 ile birlikte tanıtılacak memoji özelliğinin gerisinde kaldığını söyleyebiliriz. Özellikle saç detayları oldukça ilkel çizim detaylarına sahip.

Kaynak : https://www.theverge.com/2018/7/24/17606948/samsung-ar-emoji-update-more-customization-options
12
2
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
12
2
1
1
1