Samsung'un Yeni Telefonu Galaxy S8'in Bataryası LG'ye Emanet!

2
1
1
0
0
Samsung'un Yeni Telefonu Galaxy S8'in Bataryası LG'ye Emanet!
SamMobile'ın haberine göre Samsung Galaxy S8'in batarya üretimini diğer bir Güney Koreli teknoloji şirketi olan LG üstlenecek.

Samsung Galaxy Note 7 cihazında yaşadığı batarya problemiyle birlikte batarya konusunda yeni çözümler geliştirmeye çalışan Samsung, risk almamak için daha önce çalıştığı batarya şirketinden ve kendi batarya departmanından vazgeçerek yeni bir teknoloji şirketiyle anlaştı.

Samsung'a yakınlığıyla bilinen SamMobile sitesi tarafından yayınlanan habere göre, Samsung'un yeni amiral gemisi olacak Galaxy S8'in bataryasını Samsung'un anavatanı Güney Kore'den olan diğer bir teknoloji devi LG üretecek.

Tabii henüz Galaxy S8 modelinde kesin olarak LG üretimi bataryalar kullanılacağı söylenemese de LG büyük olasılıkla batarya üretimi konusunda Samsung ile ortak hareket edecek.

Açıkçası iki Güney Koreli şirket son dönemlerde pek de iyi anlaşamıyor gibi görünse de ABD ve Rusya menşeili teknoloji şirketlerinin ülkelerine katkı için yerli teknolojilere yönelmesi Güney Kore'de de Samsung ve LG arasında yeni bir iş birliği doğurabilir.

2
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
1
0
0