Samsung, Bir Müşterisine Yanan Galaxy Note 7 Videosunu Deşifre Etmemesi İçin Para Teklif Etmiş!

0
0
0
0
0
Samsung, Bir Müşterisine Yanan Galaxy Note 7 Videosunu Deşifre Etmemesi İçin Para Teklif Etmiş!
Samsung, Galaxy Note 7’yi yandığı sırada videoya kaydeden eski bir Çinli itfaiyeciye olayı örtbas etmesi için para teklif etmiş.

Saygın şirketlerin bazı kötü durumların açığa çıkmasını engellemek amacıyla söz konusu kişilere ya da kurumlara para teklifinde bulunduklarına dair haberlere hepimiz rastlamışızdır. Aynı stratejiyi uygulamak isteyen Samsung, bu sefer baltayı sert taşa çarpmış.

The New York Times’ın haberine göre Çin’de eskiden itfaiyeci olan bir kişi (Zhang Sitong), cayır cayır yanan Galaxy Note 7’yi söndürmeden önce yaşanan olayı telefonuyla kaydediyor ve durumu Samsung’a bildirerek bir açıklama yapmalarını istiyor. Samsung’dan gelen cevap ise şu şekilde olmuş: Bu videoyu yayınlamamanıza karşılık sana yepyeni bir Galaxy Note 7 verelim, üzerine de 900 dolar tazminat. Samsung’un bu teklifini kabul etmeyen itfaiyeci, görüntüleri NYT’ye göndererek şu açıklamada bulunuyor: 

Onlar bana Çin’deki telefonlarda hiçbir sorunun olmadığını söylediler. Ben de bu yüzden Galaxy Note 7 aldım. Bu bir aldatma durumudur, onlar Çinli müşterilerini aldattılar.

Olayların üzerinden uzunca bir zaman geçmiş, Samsung'un cihazları geri çağırıp tüm maddi hasarı karşılamaya başlamış olmasına rağmen Galaxy Note 7 haberleri teknoloji dünyasını meşgul etmeye devam edecek gibi görünüyor.

Bu arada itfaiyecinin kaydettiği yanan Galaxy Note 7’ye ait videoyu şuradan izleyebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0